prisjetila se prošlosti

Ova djevojčica s fotografije danas je jedna od naših najpoznatijih glumica koju obožavamo gledati u hit-seriji, prepoznajete li ju?

Petra Kraljev - 1 Petra Kraljev - 1 Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kraljev - 2 Petra Kraljev - 3 Petra Kraljev i Jagoda Kumrić Petra Kraljev - 1 Petra Kraljev - 2 Petra Kraljev - 3 Petra Kraljev - 4 Petra Kraljev - 5 Petra Kraljev - 3 Petra Kraljev +17 Petra Kraljev Galerija

Glumica Petra Kraljev na Instagramu je podijelila uspomene s proslave svoga 11. rođendana.

Glumica Petra Kraljev prisjetila se jednog veselog događaja iz djetinjstva kada je imala samo 11 godina. 

Naime, riječ je o proslavi njezina rođendana, a na fotografijama je vidljivo da je kao djevojčica imala svjetliju kosu, a nosila je i jedan njoj poseban lančić oko vrata. 

Petra je na fotografijama pozirala sa svojim društvom, a na drugoj joj je otac pomagao rezati tortu. 

"Sve je isto", dodala je na fotografiji pa time aludirala na to kako je i danas baš tako. 

Fotografije pogledajte u našoj galeriji. 

Petra je u listopadu ove godine proslavila svoj 35. rođendan, a obilježila ga je videom u kojem je pokazala kako su joj kolege sa seta priredile iznenađenje. 

Petru trenutačno gledamo u hit-seriji "Kumovi", u kojoj je utjelovila lik Milice.

O trenutačnom ljubavnom statusu ne voli govoriti javno, no zna se da je prošlo ljeto raskinula zaruke.

"Tu smo priču prekinuli i sad je vrijeme za nove avanture i nove priče", komentirala je prekid za IN magazin, a tom je prilikom otkrila i koji je njezin tip muškarca.

"Za početak samo treba postojati, a inače jednostavan i humorističan i to je to, onda smo baš dobar par", izjavila je tada.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Goga Sekulić - 1 Goga Sekulić - 2 Goga Sekulić - 5 Goga Sekulić - 4 +19 Goga Sekulić - 1 Celebrity Sin turbofolk-pjevačice čiji je koncert u Benkovcu nedavno otkazan za peti je rođendan dobio stan u Dubaiju: ''Ima sve igračkice...''

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput Maja Šuput +29 Maja Šuput Celebrity Nikad ne biste pogodili cifru koju je Šuput izdvojila za ovu haljinu, ovo je samo dokaz da cijena nije bitna ako se nešto dobro nosi!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene