ovako se uživa!

Glumica iz hit-serije "Kumovi" pozirala u šarenom badiću pa istaknula preplanulu figuru: "Zgodna ženo"

Petra Kraljev - 2 Petra Kraljev - 2 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Kraljev - 1 Petra Kraljev - 3 Petra Kraljev Petra Kraljev, Jagoda Kumrić Petra Kraljev, Jagoda Kumrić Petra Kraljev Petra Kraljev otkriva što možemo očekivati u novoj sezoni Kumova - 2 Petra Kraljev otkriva što možemo očekivati u novoj sezoni Kumova - 1 Petra Kraljev otkriva što možemo očekivati u novoj sezoni Kumova - 3 Petra Kraljev otkriva što možemo očekivati u novoj sezoni Kumova - 4 +19 Petra Kraljev - 1 Galerija

Petra Kraljev pozirala je kraj bazena i u prvi plan stavila svoju preplanulu figuru.

Glumica Petra Kraljev koju rado gledamo u seriji "Kumovi", a čije će se nove epizode emitirati na malim ekranima Nove TV od jeseni, uživa na godišnjem odmoru.

Pozirala je kraj bazena u dvodijelnom šarenom badiću te je posebno naglasila svoj preplanuli ten, ali i besprijekornu figuru.

Kosu je raspustila, a na glavi je nosila sunčane naočale, dobrog raspoloženja joj nije nedostajalo - što pokazuje i njezin osmijeh.

"Evo ga... Metnila slikicu. Život u lajku... sve je fantasticno. No fejk.. no brejk. No stress. No problem. No irony... Naravno ide i mjuza...ko razumi svatit ce. Adio...", poručila je u opisu.

Kolegica Bojana Gregorić-Vejzović uputila joj je emotikone goruće vatrice i smajlića sa zaljubljenim očima.

"Prekrasna si, dominiraš, izgledaš savršeno", "Zgodna ženo", "Vau prava bomba", "Prezgodna", "Baš ti je lipo", pisali su joj pratitelji u nastavku komentara.

Njezin ljubavni status trenutačno nije poznat, no zna se da je prošlo ljeto raskinula zaruke.

"Tu priču smo prekinuli i sad je vrijeme za nove avanture i nove priče", komentirala je prekid za IN magazin, a tom je prilikom otkrila i koji je njezin tip muškarca.

"Za početak samo treba postojati, a inače jednostavan i humorističan i to je to, onda smo baš dobar par", izjavila je.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Rogoznica sa sestrom Martinom Boris Rogoznica sa sestrom Martinom i ocem Domagojem Stefany i Boris Rogoznica Boris Rogoznica +24 Boris Rogoznica, Helena Papić Zanimljivosti Boris Rogoznica pokazao najvažniju ženu u životu, a pridružio im se još jedan član obitelji kojeg inače krije!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Mišerić i Dražen Kovačević Ivana Mišerić i Dražen Kovačević Ivana Mišerić i Dražen Kovačević Ivana Mišerić i Dražen Kovačević +26 Ivana Mišerić i Dražen Kovačević Celebrity Naša lijepa voditeljica objavila zaljubljene fotografije s dečkom s kojim se sprema za novi korak, a jedna je posebno svima zapela za oko!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene