Slatkica!

Emilija Kokić prisjetila se početaka svoje karijere kada je imala potpuno drugačiji imidž, sjećate li je se ovakve?

Emilija Kokić Emilija Kokić Robert Anic/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Emilija Kokić Emilija Kokić i Patrik Seretin - 4 Emilija Kokić i Patrik Seretin - 3 Emilija Kokić, Petra Seitz i Patrik Seretin - 4 Emilija Kokić, Petra Seitz i Patrik Seretin - 3 Emilija Kokić, Petra Seitz i Patrik Seretin - 2 Emilija Kokić i Petra Seitz Emilija Kokić i Petra Seitz Emilija Kokić i Patrik Seretin - 5 Emilija Kokić i Patrik Seretin - 4 +20 Emilija Kokić i Patrik Seretin - 1 Galerija

Emilija Kokić prisjetila se mladih dana te sve podsjetila kako je izgledala u počecima svoje karijere s kratko ošišanom kosom.

Naša pjevačica Emilija Kokić prisjetila se svojih mladih dana i ranih početaka karijere, kada je imala drugačiji imidž.

Pogledaj i ovo Emilija Kokić i Patrik Seretin - 3 ''Ponosna sam na sebe'' Emilija Kokić o ispadanju iz showa ''Ples sa zvijezdama'' i novim poslovnim izazovima: ''Čeka me diplomski!''

Na svom profilu na Instagramu Emilija je objavila fotografiju iz jednog videospota, a na njoj je imala kratko ošišanu kosu te izraženi make-up.

''Neka dobra vremena…'' napisala je u opisu fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emilija Kokić (@emilijakokicofficial)

Emilija je kao mlada bila jedna od najvećih zvijezda naše estradne regije, a svojim je glazbenim stilom i simpatičnim ponašanjem osvojila i sve koji su je gledali na Eurosongu, na kojem je i jedina Hrvatsku dovela do pobjede davne 1989. godine.

Svog velikog trijumfa prisjetila se i u ovogodišnjoj sezoni ''Plesa sa zvijezdama'', u kojem se natjecala sa svojim mladim partnerom Patrikom Seretinom, a oni su u drugoj emisiji otplesali ples upravo na pjesmu ''Rock Me''.

Iz publike je za nju navijao i suprug Miljenko, s kojim je u braku od 2013. godine, a za njega se udala nakon dugogodišnjeg prijateljstva i pet godina veze.

"Mi jesmo u sretnom odnosu, međutim pretpostavljate da, kao u svakom braku i vezi, postoje situacije u kojima oboje imamo potrebu rasti, mijenjati se, prilagođavati se jedno drugom, tako i mi u našem odnosu. Ne stavljamo stvari pod tepih, razgovaramo koliko god je to moguće, transparentno, otvoreno, maksimalno smo iskreni, pa i pod cijenu da to što izgovorimo nekad ne sjedne baš najbolje partneru, ali odlučili smo da je to jedini ispravni način. Da čovjek ima osjećaj da je u odnosu u kojem može i smije reći sve što osjeća i tražiti pomoć, razgovor i način da u tom odnosu oboje budemo zadovoljni i rastemo kao ljudi", otkrila nam je Emilija u nedavnom intervjuu.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Mandarina - 5 Kristina Mandarina - 4 Kristina Mandarina - 3 Kristina Mandarina - 1 +29 Kristina Mandarina - 1 Nekad i sad Sjećate se Kristine Mandarine? Od izgleda koji ju je proslavio nije ostalo baš ništa, evo kako danas izgleda!

1/43 >> Pogledaji ovu galeriju Denise Richards Denise Richards - 2 Denise Richards - 1 Denise Richards - 2 +38 Denise Richards - 1 Nekad i sad Jednim pokretom pokazala je stvarno baš sve, haljina se pomaknula i svima je bilo jasno da nema donje rublje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene