razvukla široki osmijeh

Meghan uhvaćena u aktivnosti koju članovi kraljevske obitelji inače ne obavljaju, a popravila joj je raspoloženje nakon teških optužbi

Meghan Markle - 3 Meghan Markle - 3 Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 4 Meghan Markle - 1 Meghan Markle u ''Deal or No Deal'' - 1 Meghan Markle u ''Deal or No Deal'' - 2 Meghan Markle u ''Deal or No Deal'' - 3 Meghan Markle u ''Deal or No Deal'' - 4 Meghan Markle u seriji ''Beverly Hills 90210'' Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle i princ Harry - 2 +13 Meghan Markle i kralj Charles III. Galerija

Meghan Markle viđena je prvi put nakon što je optužila bivše suradnike da su je objektivizirali na setu hit emisije u Americi prije 16 godina.

Meghan Markle viđena je u javnosti prvi put nakon što je proteklog tjedna iznijela optužbe protiv svojih bivših suradnika na emisiji ''Deal or No Deal'' u Americi prije 16 godina.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

Ovog puta, Meghan je slobodno vrijeme provela u shoppingu u jednom luksuznom butiku u Montecitu u Kaliforniji gdje trenutno živi sa suprugom Harryjem i djecom Archiejem i Lilibet.

Meghan je za kupovinu odjenula jednostavni kombinezon bez naramenica koji je pokrivao njene noge do koljena, a glavu je zaštitila slamnatim šeširom. U slučaju da zahladi, Meghan je sa sobom ponijela i džemper maslinaste boje te ga zavezala oko vrata.

Vojvotkinji je društvo pravila prijateljica, a dvojac je nakon shoppinga kući otišao u skupocjenom Range Roveru.

Podsjetimo, Meghan je prošlog tjedna opet dospjela na naslovnice zbog optužbi koje je iznijela protiv bivših suradnika u emisiji ''Deal or No Deal''. Prije 16 godine, Meghan je bila jedna od djevojki s aktovkama koje su dijelile masne svote novaca, a u svojoj novoj epizodi podcasta ''Archetypes'' govorila je s gošćom Paris Hilton o stereotipima koji ih prate godinama.

Meghan je rekla kako su djevojke objektivizirali, da su morale nositi grudnjake s podstavom da im grudi izgledaju veće, ići u solarij da uvijek budu tamnopute te ih odijevali u neprikladne stvari.

Rekla je: ''Na kraju sam napustila show. Bila sam mnogo više od onoga što se objektiviziralo na pozornici. Nije mi se sviđalo osjećati se prisiljenom biti svačija.'

A onda su brojni pratitelji kraljevske obitelji pronašli i još jedan nestašan dio prošlosti vojvotkinje od Sussexa.

Naime, za televizijsku seriju ''Beverly Hills, 90210'' glumila je mlađahnu Wendy. U sceni u isječku, Ethan, kojeg glumi Dustin Milligan, iznenađen je kada ga njegova djevojka Annie opazi kako sjedi u svom automobilu. Njegov šok ubrzo postaje jasan kada krene namještati svoju odjeću i Wendyna glava izroni iz njegova krila.

Naravno, Meghan Markle tada nije mogla ni sanjati da će jednog dana biti dio kraljevske obitelji i da će ovakve scene ostaviti nepromišljen trag u njenoj prošlosti.

Ovo nije prvi put da je Meghan svoje strasti pokazala na ekranima, a puno ljubavnih scena snimila je i u seriji ''Suits'' u kojoj se proslavila.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 2 +30 Nives Celzijus - 1 Celebrity Nives podijelila romantičan trenutak, no sve je zasjenio veličanstveni dekolte: "Toga dana i nebo je slavilo ljubav"

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson +0 Marko Perković Thompson Celebrity Thompson zatražio podršku u teškim trenucima, već mjesecima se diljem Hrvatske moli za ozdravljenje njegova 17-godišnjeg sina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene