Stoji joj kao saliven!

Jedan detalj na modnoj kombinaciji hrvatske dizajnerice koju bi inače nosile upola mlađe djevojke ukrao je svu pozornost

Matija Vuica - 1 Matija Vuica - 1 PR 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Matija Vuica - 3 Matija Vuica - 2 In Magazin: Poznati na reviji Matije Vuice - 1 In Magazin: Poznati na reviji Matije Vuice - 3 Matija Vuica Matija Vuica - 5 Matija Vuica - 6 Matija Vuica - 4 Matija Vuica - 2 Matija Vuica - 1 +7 Matija Vuica Galerija

Matija Vuica oduševila je bombastičnom odjevnom kombinacijom na jednom zagrebačkom eventu, a jedan dio njezina modnog odabira ukrao je posebnu pažnju.

Jedna od najpoznatijih hrvatskih dizajnerica Matija Vuica oduševila je svojom modnom kombinacijom na jednom zagrebačkom eventu, a jedan dio ukrao je posebnu pažnju.

Pogledaj i ovo Matija Vuica Prerano nas je napustio Matija Vuica na samoću se teško privikava, videozapisi njenog Jurice sad su sve što joj je ostalo: ''Pjesmo, ljubavi moja…''

Matija je na veliku proslavu poslovanja Blitza Hrvatska i CineStara stigla u crnoj suknji ispod koljena, a od baršunastog materijala bio je napravljen i sako. Međutim, donji dio sakoa bio je napravljen od providnog materijala pa je tako dizajnerica istaknula svoj uski struk u 65. godini i pokazala sjajnu figuru.

Kombinaciju je dodatno podigla crnim štiklama s debelim platformama, a kosu je svezala u crni visoki rep ispod kojeg su se nazirale crvene naušnice.

Vuica je jedna od omiljenih dizajnerica mnogim hrvatskim zvijezdama, a jedna od omiljenih muza joj je i pjevačica Severina.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez sa sestrama Jennifer Lopez sa sestrama Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer i Ben Affleck +15 Jennifer Lopez Celebrity Jennifer Lopez pozirala sa sestrama koje rijetko viđamo, pogledajte koliko joj nalikuju!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll i Salt Bae - 3 Ivana Knoll i Salt Bae - 1 Ivana Knoll i Salt Bae - 2 Ivana Knoll i Salt Bae - 4 +26 Ivana Knoll - 2 Celebrity Ivana Knoll veliki je uspjeh proslavila u restoranu poznatog turskog chefa koji je postao popularan zbog posebnog načina serviranja odreska!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene