Bez snažnijih polovica!

Supruga Novaka Đokovića uživala je u društvu poznate manekenke koja je uspjela zavesti sedam godina mlađeg nogometaša

Jelena Đoković i Sofija Milošević Jelena Đoković i Sofija Milošević Marija Mladjen/ATAImages 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Đoković i Sofija Milošević - 5 Jelena Đoković i Sofija Milošević - 3 Jelena Đoković i Sofija Milošević - 2 Jelena Đoković i Sofija Milošević - 1 Novak i Jelena Đoković - 2 Novak i Jelena Đoković - 3 Jelena i Novak Đoković - 6 Jelena i Novak Đoković - 4 Jelena i Novak Đoković - 5 Jelena i Novak Đoković - 3 +15 Jelena i Novak Đoković - 1 Galerija

Supruga Novaka Đokovića Jelena Đoković uživala je u prisustvu partnerice srpskog nogometaša Luke Jovića Sofije Milošević.

Supruga Novaka Đokovića Jelena Đoković viđena je u izlasku bez slavnog tenisača, a uživala je u društvu još jedne poznate dame.

Pogledaj i ovo Jelena i Novak Đoković Opa! Pogledajte novo luksuzno imanje Novaka Đokovića, platio ga je 2,9 milijuna eura, a pripadalo je poznatoj srpskoj dinastiji!

Naime, za fotografe je pozirala sa Sofijom Milošević, zaručnicom srpskog nogometaša Luke Jovića, a dame su zajedno gledale premijeru predstave ''Laž'' u Beogradu.

Obje su se za ovu prigodu sredile, a dok je Jelena nosila kariranu haljinu i bijeli dugački kaput, Sofija se odlučila na crnu kombinaciju te nosila hlače i dugačku kožnu jaknu, a i oči je zaštitila sunčanim naočalama s plavim staklima.

Inače, manekenka i nogometaš u vezi su dvije godine, a svoju su ljubav isprva tajili od javnosti. Sredinom kolovoza pretprošle godine zaručili su se na Cipru, a u rujnu su dobili sina Alekseja. Sofiji je to bilo prvo dijete, dok njezin zaručnik ima jednogodišnjeg sina kojeg je dobio s bivšom djevojkom Anđelom.

Prije Luke Sofija je bila poznata i po vezama s nekoliko drugih srpskih nogometaša, a javnost ju smatra jednom od najljepših žena u nama susjednoj zemlji.

Jelena je, s druge strane, u braku s Novakom od 2014. godine te imaju sina Stefana.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Višnjić Goran Višnjić Annie Wersching i Goran Višnjić Annie Wersching i Goran Višnjić +31 Annie Wersching i Goran Višnjić Celebrity Goran Višnjić podijelio je rijetku fotografiju sa svojim najstarijim sinom kojeg inače vješto skriva od javnosti!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci - 3 Marko Ciboci - 1 Marko Ciboci - 4 Marko Ciboci - 4 +28 Marko Ciboci - 3 Celebrity Ciboci pozirao u donjem rublju, a usput je pokazao i raskošne tetovaže koje pred svima inače skriva!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene