Oproštajna turneja

Junaci "Večernje škole“ prevođeni Željkom Pervanom rasprodali Cibonu do posljednjeg mjesta, karata u prodaji više nema!

Večernja škola - 1 Večernja škola - 1 Arhiva Zvjezdica Petra foo/PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Večernja škola - 2 +0 Večernja škola - 1 Galerija

Junaci Večernje škole predvođeni Željkom Pervanom s predstavom "Posljednja Večernja“ u četvrtak, 20.04. napokon stižu u Zagreb, u KC Dražena Petrovića - Cibonu! Dvorana je rasprodana do posljednjeg mjesta i ulaznica više nema u prodaji!

Na turneji koja je započela još 17. veljače u Slavonskom Brodu, dečki iz Večernje škole su obišli Čakovec, Rijeku, Osijek, Karlovac, Zadar, Split, Koprivnicu, Vukovar, Požegu, Našice i Šibenik.

Pogledaj i ovo Damir Folnegović, Željko Pervan, Ahmed El Rahim, Mladen Horvat, Zlatan Zurić Zuhra ponovno na okupu Ekipa iz legendarne "Večernje škole" objavila novost koja je raspametila obožavatelje: "Je li ovo san? Neka me netko uštipne!"

Rasprodane sportske dvorane, euforična publika, neočekivani glazbeni gosti i salve smijeha obilježili su ama baš svako gostovanje originalne postave Večernje škole u ovim hrvatskim gradovima, a turneja će se nastaviti i nakon zagrebačke izvedbe i to u susjednoj Bosni i Hercegovini, u Sarajevu i Mostaru, a onda ekipa nastavlja obilazak hrvatskih gradova.

Vijest da su se junaci Večernje škole ponovno okupili nakon gotovo 15 godina zaista je odjeknula među brojnim fanovima ovog dugovječnog humorističnog serijala. A o tome kako su nakon velike pauze došli na ideju da se ponovno okupe, Pervan progovara otvoreno: "Nismo mi došli na ideju, nego je bio ogroman pritisak na nas sve ove godine – stalno su nas pitali - ej kad' ćete opet?“

A da nisu pogriješili potvrđuje srčana publika koja puni sportske dvorane od samog početka turneje i junake Večernje škole dočekuje uz stajaće ovacije.

Valja svakako naglasiti da je zagrebačka Cibona najveća dvorana u kojoj će profesor i njegovi učenici gostovati na ovoj oproštajnoj turneji.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Morena Marjanović - 1 Morena Marjanović - 2 Morena Marjanović - 9 Morena Marjanović - 3 +5 Morena Marjanović - 4 Celebrity U 37. godini preminula hrvatska folk-pjevačica i bivša sudionica srpskog realityja, tužnu vijest potvrdio je njezin bivši suprug

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +26 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 Celebrity Pogledajte kako su Vedran Ćorluka i sinčić komentirali zadnje izdanje Franke Batelić, snimka je urnebesna!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene