Sjećate se njega?

Zaludio je obožavateljice u seriji Nove TV, a sada ga gledamo u skroz drugačijem izdanju, oko jedne stvari i dalje je tajanstven!

Marko Todorović - 4 Marko Todorović - 4 Marko Todorović/Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Todorović - 5 Marko Todorović Marko Todorović - 2 Marko Todorović - 3 Marko Todorović - 1 Marko Todorović i Vladimir Posavec Tušek (Foto: NOVA TV) Marko Todorović Marko Todorović Slavko Sobin, Elizabeta Brodić, Marko Todorović Marko Todorović (Foto: Nova TV) +5 Marko Todorović (Foto: Nova TV) Galerija

Marko Todorović dio je glumačke postave kazališne predstave "Tramvaj zvan čežnja" o kojoj smo s njim razgovarali, a prisjetio se i svoje uloge u seriji Nove TV "Drugo ime ljubavi".

Crnogorski glumac Marko Todorović osvojio je gledatelje, a naročito gledateljice u hit-seriji Nove TV "Drugo ime ljubavi" nakon čijeg ga prikazivanja nismo imali prilike često vidjeti, no ovih je dana boravio u Hrvatskoj i za to je imao jako dobar razlog. 

Pogledaj i ovo Marko Todorović (Foto: NOVA TV) Javljaju li mu se? Jedan od članova televizijske obitelji Krpan otkrio nam je boje li ga se žene zato što je poznat

Naime, Marko je dio glumačke postave predstave "Tramvaj zvan čežnja" Beogradskog dramskog pozorišta i BELEF festivala i redateljice Lenke Udovički, a s njim smo uoči premijere predstave razgovarali na Brijunima.

"Obzirom da znamo kakvi komadi i kakvi su glumci igrali pred brijunskom i općenito hrvatskom publikom, vjerujem da je publika koja nas čeka vrlo obrazovana i vrlo objektivna, nije pristrana nego je prava publika. Pretpostavljam da je stroga, ali u pozitivnom smislu. Na pretpremijeri je publika bila predivna, pratila je s velikom pažnjom od početka do kraja komad koji nije jednostavan, tako da baš su nam dali vjetar u leđa", otkrio nam je Marko.

Marku je ovo prva suradnja s redateljicom Lenkom Udovički i ne krije koliko mu je bilo drago kada je dobio ulogu Harolda Mitcha Mitchella.

"Naravno da mi je bilo drago, baš sam želio surađivati s Lenkom. Ona je već jednom radila u našem pozorištu "Ružne, prljave, zle", a zbog impresija kolega o suradnji s njom, stvarno sam imao tu želju. I eto, to se dogodilo i bio sam presretan što sam dobio ulogu Mitcha zato što je ovo jedan od najvećih kazališnih komada i Karl Malden iliti Mladen Sekulović je dobio Oscara za ovu ulogu u filmu. Tako da je tu postojala i odgovornost, i radost i svega. Ali stvarno moram reći da je s Lenkom bilo predivno, predivno! Mnoštvo pozitivne energije i radosti, blagosti da se dođe na probu, da se pokuša, da se pogriješi", otkrio nam je Marko.

A prisjetio se i svoje uloge Luke Krpana u seriji "Drugo ime ljubavi" i razdoblja snimanja u Hrvatskoj.

"Od tada se nije ništa puno promijenilo, sve je to dio mog posla. Naravno, uz tu seriju je moja popularnost porasla, ali nije to nešto za čime ja žudim i jurim. Čujem se s ekipom, s Momčilom Otaševićem sam prijatelj od ranije, s Vladimirom Posavcem, čujem se i s ostalima kada stignem. Malo smo raštrkani svatko na svoju stranu, ali kad god se sretnemo, sve se nastavlja gdje je stalo", kaže Marko.

Pred Markom je blistava glumačka karijera, a pitali smo ga i s kime bi volio surađivati od holivudskih zvijezda i tko mu je uzor.

"Volim Tarantina jako, jednostavno njegov humor, tragičnost, sve mi se sviđa kada je on u pitanju i njegov stil. Volio bih igrati kod njega, iako je rekao da više neće režirati. A što se tiče glumaca, toliko je velikih glumaca i tamo i na našim prostorima, teško mi je odlučiti. A s naših prostora nemam konkretnog uzora. Postoji mnogo ljudi s kojima sam radio i s kojima bih tek volio raditi, koje izuzetno cijenim, učim od njih i uz koje sam odrastao gledajući predstave, filmove i serije. Nekoliko puta mi se dogodilo da stanem na scenu s njima, da dijelim kadar s njima, a to je posebno iskustvo. Ne bih nikog izdvajao", zaključio je.

Obzirom na to da mu popularnost raste iz dana u dan, brojne obožavateljice pitaju se je li njegovo srce već osvojeno, no Marko je po tom pitanju poprilično tajanstven.

"Ne bih o tome, volim držati privatni život odvojen od profesionalnog i volio bih da tako ostane", rekao nam je Marko za kraj.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo DiCaprio i Gisele Bundchen - 1 Leonardo DiCaprio i Gisele Bundchen - 2 Leonardo DiCaprio i Bar Rafaeli - 2 Leonardo DiCaprio i Bar Rafaeli - 1 +26 Leonardo DiCaprio i Blake Lively - 1 Zanimljivosti Ovo su ljepotice koje je Leonardo DiCaprio ljubio tijekom godina, sve ih veže jedan zanimljivi detalj

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatan Ibrahimović i Helena Seger Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović +0 Zlatan Ibrahimović Zanimljivosti Ibrahimović je ludo zaljubljen u 11 godina stariju manekenku i nakon više od dva desetljeća, a ona ni po čemu nije tipična žena nogometaša!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene