zanimljiv razvoj događaja

Glavna junakinja priželjkuje novu sezonu serije kao i milijuni obožavatelja, a evo kakve ideje ima za svoj lik

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Anya Taylor-Joy nada se 2. sezoni serije "Damin gambit", koja ju je proslavila, a to žele i milijuni gledatelja kojima se sviđa priča o šahovskoj genijalki.

Anya Taylor-Joy (24) otkrila je da priželjkuje drugu sezonu serije "Damin gambit" i otkrila je kakve ideje ima za nove epizode, iako Netlix još nije objavio da u planu ima nastavak snimanja. 

Pogledaj i ovo showbuzz uspješna dama Djevojka kojoj se svi dive zbog jedinstvena izgleda o sebi nema najbolje mišljenje, sve je začudila iskrenim priznanjem

Mlada glumica upravo je u miniseriji, koja se temelji na istoimenom romanu Waltera Tevisa, stekla svjetsku slavu, pa nije ni čudno što želi i dalje tumačiti lik Beth Harmon, šahovskog čuda koje svoje vještine navigira uz pomoć tableta i alkohola.  

"Bilo bi jako zanimljivo vidjeti kakva bi Beth bila kao majka kada je trijezna i svjesna demona koji je vuku dolje", ispričala je Anya za Deadline

"Jako je nestvarno i predivno što ljudi žele drugu sezonu jer nikad nismo razmišljali o tome, nije bilo rasprave o tome. Zbog toga, nikad ne reci nikad u Hollywoodu", dodala je glumica. 

Inače, Anya je prošlog tjedna nominirana za nagrade Zlatni globus, SAG i Critics' Choice Awards zbog uloge šahovske genijalke i filma "Emma". Taylor-Joy trenutačno snima film poznatog redatelja Davida O. Russella u Južnoj Kaliforniji, a projekt se drži u velikoj tajnosti i ne znaju se detalji o scenariju. Ipak, poznato je da su dio glumačke ekipe Robert De Niro, Mike Myers i Chris Rock. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Jennifer Aniston (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Instagram) Jennifer Aniston (Foto: Profimedia) +0 Jennifer Aniston (Foto: Getty Images) Celebrity Jennifer Aniston slovi za prirodnu ljepoticu, no mala promjena u njezinu izgledu mnoge je začudila

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene