kao djed božićnjak

Jedan od nekad najpoželjnijih muškaraca danas je neprepoznatljiv, teško ćete na prvu pogoditi o kome je riječ!

Nick Nolte (Foto: Profimedia) Nick Nolte (Foto: Profimedia) profimedia 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Nick Nolte (Foto: Profimedia) Nick Nolte (Foto: Profimedia) Nick Nolte (Foto: IMDB) Nick Nolte (Foto: IMDB) Nick Nolte (Foto: Profimedia) Nick Nolte (Foto: Profimedia) Nick Nolte (Foto: Profimedia) Nick Nolte (Foto: Profimedia) +0 Nick Nolte (Foto: Profimedia) Galerija

Nick Nolte slavi 80. rođendan ovih dana, a glumac koji je oduševio ženski dio publike svojom pojavom danas je potpuno neprepoznatljiv.

Holivudski glumac Nick Nolte ovih dana slavi veliki, 80. rođendan, a nekad jedan od najpoželjnijih muškaraca na svijetu danas je jedva prepoznatljiv.

Pogledaj i ovo Nick Nolte (Foto: IMDB) Postoji razlog za sve Sve donedavno hodao je s ovom zapuštenom bradom, a sad se vratio starom izgledu zbog kojeg je i postao zvijezda!

Nick Nolte rođen je u američkoj Nebraski, a školovao se u Iowi. U srednjoj školi igrao je nogomet i bio na glasu kao jedan od boljih igrača, no iz nekoliko timova izbacili su ga jer je na treninge donosio alkohol. Nije bio uzorak učenik i imao je loše ocjene, ali od tinejdžerskih se dana zanimao za glumu te je pokušavao upasti u lokalna kazališta, što mu je na kraju i pošlo za rukom.

Nolte je karijeru započeo kao model, a nakon toga se ponovno bacio u glumačke vode te je zbog svog šarma i karizme brzo osvojio čitav svijet. Tijekom bogate karijere snimio je više od 50 filmova te je triput bio nominiran za prestižnu nagradu Oscar. "Tanka crvena linija", "Slučajni špijun", "Jefferson u Parizu", "Volim nevolje", i "Učinit ću sve" samo su neki od filmova iz njegove bogate karijere.

Žene diljem svijeta uzdisale su za njim te je u mladosti bio smatran seks-simbolom Hollywooda. Ipak, otad su prošla desetljeća, a Nolte više nije ono što je bio. 80-godišnji glumac ispod duge brade jedva je prepoznatljiv, a razbarušena kosa i ležeran stil transformirali su ga u čovjeka kojeg bi rijetko tko na ulici prepoznao iz prve.

Velikan američke filmske scene osim po glumačkoj karijeri poznat je i po turbulentnom privatnom životu te su ga mediji često nazivali "zločestim dečkom Hollywooda". Borio se s ovisnostima, a iza sebe ima i brojne propale veze. Imao je i problema s vlastima, a davne 1965. godine uhićen je zbog krivotvorenja dokumenata. Dobio je čak 45 godina zatvorske kazne, no uspio se izvući jer je presuda na kraju bila odbačena. Htio je otići u Vijetnam braniti američku stranu, no zbog problema s vlastima nije se mogao prijaviti u vojsku.

U rujnu 2002. godine uhitili su ga zbog sumnje da je vozio pijan u Kaliforniji, a tri dana kasnije prijavio se u kliniku za odvikavanje od alkohola. Dobio je i uvjetnu kaznu tri godine, a nekoliko se puta prijavljivao na odvikavanje od opijata.

Pred oltar je stao četiri puta, a ima dvoje djece. Nolte danas živi mirnim životom bez poroka, a pokušava ostati što dalje od očiju javnosti. Povezivali su ga s Karen Eklund, Debrom Winger i Vicki Lewis, no o svom privatnom životu ovaj glumac već jako rijetko govori.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene