Ali kažu da je dobro...

Zvijezdu hit-komedija dugo nismo vidjeli, a njegovo zadnje pojavljivanje u javnosti sve je poprilično zabrinulo!

Chevy Chase - 3 Chevy Chase - 3 Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Chevy Chase - 3 Chevy Chase - 4 Chevy Chase - 5 Chevy Chase - 2 Chevy Chase - 1 Chevy Chase - 2 Chevy Chase - 1 Chevy Chase - 3 Chevy Chase - 4 Chevy Chase - 6 +2 Chevy Chase - 8 Galerija

Chevy Chase snimljen je u kolicima što je potaknulo glasine o njegovu narušenom zdravlju i zabrinulo obožavatelje s kojima se trenutačno druži na svojoj turneji.

Američki glumac Chevy Chase snimljen je ovih dana u javnosti po prvi put nakon dugo vremena, a njegova pojava zabrinula je obožavatelje kada su shvatili da se nalazi u kolicama.

O svemu se sada oglasio i glumčev menadžer koji inzistira na tome da je Chevy jako dobrog zdravlja unatoč očitim problemima s kretanjem. 80-godišnji glumac, pojavio se na otvorenju Sylvester's Rocky trgovine, kako bi podržao svog kolegu Sylvestera Stallonea. Chevy, koji je poznat po pojavljivanju u filmskoj franšizi komedije "National Lampoon", snimljen je pri dolasku u invalidskim kolicima, iz kojih je ustao kako bi pozirao sa svojim 77-godišnjim prijateljem.

"Njegovo zdravlje je nevjerojatno, a njegova turneja imena "Razgovor uživo s Chevyjem Chaseom", rasprodana je diljem zemlje. Ponekad koristi kolica zbog svih putovanja. Ne treba mu odmor, njegova je turneja opsežna tijekom blagdanske sezone", stoji u izjavu koju su medijima poslali njegovi predstavnici.

Chevy je inače prije dvije godine završio u bolnici zbog zatajenja srca zbog čega je umalo preminuo, a o svom je zdravlju progovorio prošle godine u intervjuu za CBS-ov Sunday Morning.

"Oh, uklonili smo te probleme i sada je puno bolje", izjavio je tada.

Chevy je trenutno na turneji SAD-om sa svojim "Razgovorom uživo s Chevyjem Chaseom". Sesije pitanja i odgovora, s kojima je započeo u Chicagu 26. studenog, slijede posebne projekcije omiljenog filma iz 1989. "National Lampoon's Christmas Vacation", u kojem je glumio glavnu zvijezdu Clarka W. 'Sparky' Griswolda Jr.-a. 

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović sa sinom - 2 Aleksandra Prijović sa sinom - 1 Aleksandra Prijović sa sinom - 3 Peti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb +25 Maya Berović i Aleksandra Prijović Celebrity Pogledajte emotivni trenutak kada je maleni sin Aleksandre Prijović zapjevao s njom u Areni: "E neka sam doživjela i ovo!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić Borna Kotromanić Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić +25 Borna Kotromanić - 4 Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica i novopečena baka pokazala isklesane trbušnjake, a svi su gledali i ono što je imala na nogama!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene