Opa!

Slovio je kao seks-simbol pa ga je zbog viška kila bilo teško prepoznati, a sad se nakon dugo skrivanja na njemu opet vidi promjena!

Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Brendan Fraser (Foto: Profimedia) profimedia 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Brendan Fraser - 3 Brendan Fraser - 2 Brendan Fraser - 1 Brendan Fraser - 10 Brendan Fraser - 8 Brendan Fraser - 7 Brendan Fraser - 1 Brendan Fraser - 2 Brendan Fraser Brendan Fraser (Foto: Profimedia) +11 Brendan Fraser (Foto: Profimedia) Galerija

Brendan Fraser pokazao je novi imidž u Londonu gdje promovira svoj najnoviji film "The Whale".

Holivudski glumac Brendan Fraser pokazao je novi imidž stigavši u London gdje ovih dana promovira svoj novi film "The Whale" kojim se vratio na velika platna nakon dugo vremena.

Pogledaj i ovo Brendan Fraser - 2 Prepoznajete ovog zavodnika? Nekad mišićavog ljepotana teško je prepoznati poslije velike transformacije, dugo se skrivao iz mučnih razloga!

Brendan je snimljen ispred jednog hotela, a promjena u njegovu izgledu i više je nego očita. U tamnoj kombinaciji do izražaja je došla njegova figura, na kojoj je očito odlučio poraditi i skinuti kilograme viška koje je tijekom godina skupio.

Zvijezda filmova "George iz džungle" i "Mumija" svojevremeno je zbog isklesanog tijela slovio i kao seks-simbol, no od dana njegove najveće slave prošlo je puno godina i Brendan se u međuvremenu bio znatno promijenio. Ovih se dana nalazi u centru pažnje zbog filma koji je snimio nakon višegodišnje pauze u kojem tumači lik Charlieja, koji teži gotovo 300 kilograma i živi na periferiji Mormonske države u Idahu te se pokušava povezati sa svojom 17-godišnjom kćeri.

To je njegov prvi film nakon duže pauze koju je napravio zbog mučnog iskustva.

Naime, glumac je javno otkrio da ga je 2003. godine seksualno napastovao tadašnji predsjednik Hollywood Foreign Press Associationa, Philip Berk, te je potvrdio da je to glavni razlog zbog kojeg je odlučio napustiti Hollywood.

Brendanove najnovije fotografije i novu promjenu u izgledu pogledajte u našoj galeriji.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Toma Silvana Armenulić i kći Gordana Armenulić - 5 Silvana Armenulić i kći Gordana Armenulić - 6 Silvana Armenulić i kći Gordana Armenulić - 3 +5 Silvana Armenulić i kći Gordana Armenulić - 2 Zanimljivosti Evo tko su i kako danas izgledaju djeca Tome Zdravkovića, na oca imaju različita sjećanja

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 1 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 3 Cristiano Ronaldo i Georgina Rodriguez - 2 Georgina Rodriguez - 4 +27 Georgina Rodriguez - 3 Celebrity Ronaldo je objavio zanimljiv oglas za posao, a na ovu se poziciju nitko ne želi prijaviti, pogledajte o čemu je riječ!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene