Sramežljiva pusa

VIDEO On je princ - ne žabac!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ William i Kate Middleton trenutno su u posjeti Glasgowu. I ovaj posjet bio je zabilježen jednim događajem, točnije sramežljivom djevojčicom.

Građani Scottisha u Glasgowu bili su jako uzbuđeni kada su vidjeli princa Williama i trudnu Kate Middleton. Pozdravljajući mnogobrojne okupljene, William je stao kod djevojčice koja je bila odjevena poput princeze.

Pogledaj i ovo Ronaldo Georgina (Foto: Instagram) Zanio se? U sretnoj je vezi s raskošnom ljepoticom, a na Instagramu ljubi drugu: "Žena ti neće dati u kuću večeras"

4-godišnja Shoan Rithie htjela je princu darovati svijet, no kada se približio, prepala se.

'Oh, je li cvijet za mene?', pitao je, no ona je ručicu pružila Kate. 'A želiš ga dati Kate. Slažem se', rekao joj je William koji joj je htio dati pusu u obraz kako bi se ispričao na zabuni, no malenoj je bilo neugodno pa se vratila mami u zagrljaj.

>> Princ William dao otkaz!

Svi se sjećaju bajke o žabcu koji se pretvorio u princa, no ovo nije bio taj slučaj. William već jest princ koji je priprema za svoju novu ulogu – oca. Čak je i dao otkaz u Kraljevskim zračnim snagama gdje je bio zadužen za misije spašavanja, kako bi preuzeo ulogu roditelja i prestolonasljednika. Izgleda kako mu uopće ne ide loše, barem ima puno strpljenja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene