Hotel Transilvanija 2

Prva sinkronizirana kino najava za najveći animirani hit godine!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Noćne ptice veselite se – uskoro dolazi vaše vrijeme... Ponovno!

Početkom listopada ove godine vampiri i ostale nemani zavladat će domaćim i svjetskim kinima kada nam po drugi puta stigne omiljena vampirska družina u animiranom hitu HOTEL TRANSILVANIJA 2. Drakula, Mavis, Jonathan, Frankenstein, Mumija, Nevidljivi čovjek i ostali otvorit će vrata poznatog nam hotela za još jednu ludu urnebesnu avanturu u kojoj ćemo upoznati i neke nove likove, a jedan od njih je i mali sin Mavis i Jonathana čiju prvu dogodovštinu možete pogledati već sada – u prvoj sinkroniziranoj kino najavi za ovaj najveći animirani hit godine koju vam ovim prilikom ekskluzivno donosimo.

Pogledaj i ovo Profesor Baltazar (Foto: ZagrebFilm.hr)) TV premijera na Novoj TV! Profesor Baltazar se vraća u velikom stilu: Saznajte sve o novoj avanturi omiljenog genijalca

Skandali scijentološke crkve koji su izostavljeni u dokumentarnom filmu 'Going Clear'

Za hotel Transilvaniju čini se da su stvari konačno krenule na bolje... Dakulin hotel koji je iz početka kao svoje goste prihvaćao isključivo čudovišta sada je otvoren i za ljude. Ali ono što ovih dana najviše muči našeg omiljenog Drakulu je njegova ozbiljna zabrinutost da njegov preslatki unuk (koji je zapravo pola čovjek, a pola vampir) ne pokazuje znakove pravog vampira. Dok se Mavis nalazi u posjeti kod Johnnyjevih roditelja gdje je očekuje pravi kulturalni šok, Drakula moli za pomoć svoje prijatelje Franka, Murrayja, Waynea i Griffina kako bi sa svojim unukom Dennisom prošao kroz „vampirski trening“. Međutim nitko od njih nije svjestan činjenice da Drakulin stari i vrlo, vrlo, vrlo, vrlo, vrlo staromodni otac Vlad dolazi u obiteljski posjet hotelu. A kada Vlad sazna da njegov praunuk nije čistokrvne vampirske krvi – i da je sada u hotelu Transilvanija čak i ljudima dozvoljen boravak – stvari će postati vrlo... šišmikolike!

Shah Rukh Khan završio snimanje u Hrvatskoj: 'U Dubrovniku sam se osjećao baš poput kralja'

Prvi nastavak animiranog hita „Hotel Transilvanija“ 2012. godine poharao je domaće i svjetske kino blagajne i u svijetu zaradio preko 350 milijuna dolara. Studio Sony Pictures Animation koji je do sada snimio neke od najvećih animiranih hitova kao što su dva nastavka „Štrumpfova“, tri nastavka „Sezone lova“, dva nastavka „Oblačno s ćuftama“, „Kuća monstrum“, „Divlji valovi“ i mnoge druge još jednim draguljem učvrstit će svoje mjesto među vodećim animiranim studijima u svijetu.

Animirani hit 'Hotel Transilvanija 2' u domaća (i svjetska) kina stiže početkom listopada ove godine!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene