Zaljubili se prije 12 godina

Oni su jedan od najljepših i najpoznatijih manekenskih parova na domaćoj sceni: ''Obitelj mu je na prvom mjestu''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Pedro Soltz - 7 In Magazin: Pedro Soltz - 8 In Magazin: Pedro Soltz - 1 In Magazin: Pedro Soltz - 2 In Magazin: Pedro Soltz - 3 In Magazin: Pedro Soltz - 4 In Magazin: Pedro Soltz - 5 In Magazin: Pedro Soltz - 6 Pedro Soltz - 4 Pedro Soltz - 5 +19 Pedro Soltz - 6 Galerija

Iris Cekuš i Pedro Soltz zaljubili su se prije 12 godina, a vjenčali šest godina kasnije. Iako će za gotovo mjesec dana po drugi put postati roditelji, neumorno snimaju kampanje i reklame za najpoznatije svjetske brendove. Razgovor s njima pogledajte u prilogu In magazina!

Beba samo što nije stigla! No najpoznatiji manekenski par Iris Cekuš i Pedro Soltz - ne miruju.

Pogledaj i ovo Pedro Soltz i Iris Cekuš pristižu čestitke Jedan od najzgodnijih domaćih parova objavio sretne vijesti: ''Netko poseban nam je odlučio stići!''

''Umoran sam, baš sam imao intenzivan mjesec. Došo sam direktno s aerodroma ovdje, onda Valentinovo i kod vas. I idem ča!'', rekao je Pedro. 

Već večeras putuje dalje. Posao ne pita pa zbog snimanja gradove i države mijenja svakih nekoliko dana:

''Baš sam računao, tri dana tu, tri dana tamo, još sam išo raditi u Argentinu, u Južnu ameriku, Brazil, još sam išao kod mame, kod tate, u Sao Paolu sam radio, išao u Njemačku, baš mi je bilo bez prestanka'', priča Pedro.

Upravo posao ih je i spojio. Zaljubili su se prije 12 godina, a šest godina kasnije vjenčali. Navikli su na taj način života, kažu. Zato su jedno drugomu najveća potpora.

''Neka snimanja šta sam odradila su bila ne trudnička snimanja, a neka su bila za trudnice. Zadnje sam prije tjedan dana u Njemačkoj. I danas sam trebala ići za London ali smo odlučili da to ne više. Još brojimo sitno. Mjesec dana'',kaže Iris. 

Njihova obitelj bit će bogatija za još jednu djevojčicu, kojoj se velika sestra jako veseli:

''Da, sigurno, Lara i sve joj je slatko, ta robica, Lara je sretna što je curica'', kaže Iris.

Dok su desetogodišnja Lara i Iris priželjkivale da bude baš tako, Pedro, unatoč sreći, priznaje, nadao se sinu. I sve je spremno osim imena:

''Imamo nekoliko imena u opciji, stvarno je teško dati ime djetetu, ime koje će nositi cijeli život, ime koje funkcionira i u Brazilu i u Hrvatskoj'', govori Iris. 

''Ima puno toga, ja hoću da ima značenja, Iris ima ime cvijet, pa sam htio da Lara ima cvijet, pa je Lara Elis, a Lara je božica doma, pa sad tražim na isti način, pa isti broj slova, - kompliciran je – da, kompliciram stvari'', dodao Pedro. 

I nemojte misliti da je Lara ime odmah dobila. Ne. Pedra je tek administracija požurila:

''I onda se ona rodila i tri dana nije imala ime jedina u rodilištu. Rodila se u Italiji i svi su imali ime, mene su zvali beba broj … i ne možeš tamo otići doma dok nemaš ime'', kaže Iris. 

Dan zaljubljenih, zbog brojnih obveza, obilježili su jučer.

''Čuj, imali smo malo, mislim došao sam, Valentinovo je, imali smo nešto malo, i kad se vratim imat ćemo nešto. Imamo i bebu sad – da, bebu za Valentinovo'', kaže Pedro. 

A ljubav će još jednom slaviti i u lipnju, kada se slavi u Brazilu:

''Onda je tamo naš ''Dia dos Namorados'' kao Valentinovo, Dan zaljubljenih, imamo puno dana za slaviti'', kaže Pedro. 

A vrlo lako će bez razmišljanja odmah reći i što najviše vole jedan kod drugoga:

''Na prvom mjestu smo mu Lara i ja, i obitelj, to je uvijek top, jako je intuitivan, uvijek ima puno poštovanja, od prvog dana kad smo se upoznali'', hvali Iris Pedra. 

Ono što je najvažnije u svakom danu, napominju, su ljubav i razumijevanje.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene