odmara se na jadranskom biseru

Otkrivamo gdje ljetuje mlada zvijezda! Zgodni Fran ovaj je otok odabrao za uživanje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjesme "Influencerica" i "Me gusta" pjevača Frana FM-a postale su sastavni dio svakog radijskog etera.

Fran FM posljednjih mjeseci neprestano puni medijske stupce. Njegove pjesme "Influencerica“ i "Me gusta“ postale su sastavni dio svakog radijskog etera, no prije trećeg singla Fran FM odlučio se malo odmoriti od snimanja.

Taj mladi glazbenik koji slovi kao pravi mamac za djevojke svoje slobodno vrijeme u ljetnim danima provodi isključivo na Kvarneru, točnije na otoku Rabu. Tamo ljetuje već petnaest godina i taj otok smatra svojim drugim domom.

"Rab poznajem kao svoj dlan. Obožavam banjolske plaže, plažu na Pudarici, volim Lopar… Stari grad grada Raba je predivan, Suha Punta također. To je samo dio mjesta koje obvezno obiđem tijekom ljetnog odmora na tom jadranskom biseru", otkriva Fran FM, koji nam ovo piše iz debele hladovine.

"Volim ja sunčanje, ali ipak je bolje u hladovini. Obožavam roniti i šetati se plažama. Rab je idealan jer ima sjajne plaže, odlične restorane i odličan je noćni život. Dobri su noćni klubovi, ali još je bolje u kafićima uz more gdje svira živa glazba. Na ovom otoku nikada nije dosadno“, otkriva mladi glazbenik.

Iako se trenutačno odmara, Fran FM zapravo ubrzano radi na svojoj idućoj pjesmi, koja će svjetlo dana ugledati najesen.

Kako je njegov spot za posljednju pjesmu "Me gusta" oduševio publiku, Fran za idući spot također sprema pravu vizualnu poslasticu. Podsjetimo, Fran je posljednji spot snimao upravo na otoku Rabu.

Do tada… Uživajte u njegovoj posljednjoj pjesmi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene