Ne propustite

Vrući vikend u Green Gold Clubu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U četvrtak 26. studenog posjetitelje Green Gold Cluba oduševili su residenti kluba, tamburaški sastav Dyaco sa svojim gostima večeri Beginima.

Tamburaški sastav Dyaco već je 4 godine u programu kluba te od ove sezone svoj program osvježavaju u društvu poznatih tamburaških sastava. Posjetitelji su večer proveli u plesu i pjevajući poznate hitove Begina kao što su „Napala me s leđa“, „Kad si birala“, „Kome da se žalim“ te mnoge druge do ranih jutarnjih sati.

Pogledaj i ovo showbuzz Ne propustite Green Gold će se ljuljati u ritmovima osamdesetih i devedesetih

Lanci, maske i kavezi - najizazovniji poziv u Green Gold Club

Iduće večeri, petak 26. studenog, Green Gold club imaš je čast ugostiti jednog od najboljih svjetskih imitatora Michael Jacksona. Miguel Concha sudjelovao je 2001.godine kao dvojnik pri predstavljanju Michaelovog albuma "Invincible" i nakon toga njegova je karijera strelovito krenula uzlaznom putanjom. Pod svjetlom reflektora nostalgično nas je vratio u doba kralja popa, najuspješnijeg zabavljača svih vremena i osvajača najviše Grammya. Večer je bila ispunjena svjetski poznatim hitovima i karakterističnim Moonwalk plesom Michela Jacksona. Posjetitelji su uživali u svakom plesnom koraku Miguela i Smooth Mafia Dance grupe koji su pratili izvedbu hitova „Billie Jean“, „Thriller“, „Smooth Criminal“ i „Bad“.

Subota je bila rezervirana za poslasticu pod imenom „Dirty Games“, fetish show specifičan po performansu upotpunjenom lancima, kožom, kavezima i ostalim s&m elementima. Gužva na podiju odavala je da se nešto posebno događa te večeri. Svi su uživali u kinky performansima uz House, RnB, 80s i 90s glazbu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene