Pionir house scene

Virtuoz na vinilima Paolo Barbato u Šibeniku 8. studenog

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Šibenski klub Inside nastavlja osvajati svojom ponudom klupskih poslastica. Ovoga puta u goste dolazi talijanski pionir house scene Paolo Barbato. Jedinstvenim glazbenim stilom Oldies but Goldies vraća vinile na velika vrata u petak 8. studenog.

Više od 25 godina iza gramofona i cijeli život posvećen svijetu glazbe. Paolo Barbato je međunarodno priznat kao jedan od lidera talijanske elektroničke i house glazbene scene te kao začetnik glazbenog stila Oldies but Goldies. Svira isključivo na vinilima, old school style. Može se definirati kao pionir house glazbe, jer ju je slijedio tijekom cijele evolucije, od početaka do danas iskustva koja ima daju mu nezamjenjivo poštovanje na sceni, i kao DJ-u i kao producentu.

Pogledaj i ovo showbuzz Poslušajte ih sve Clean Bandit zauzeli prvo mjesto na Top 20 listi Radija808

12 godina u vlasništvu ima najvažniji studio u cijeloj sjevero-istočnoj Italiji, koji služi DJ-ima iz tog područja, kao i iz svih zemalja ex-Jugoslavije i Austrije, gdje je potpuno posvećen produkciji.

Glazbeni časopisi nisu pogriješili u svojim ranim predviđanjima, pa su se njegove produkcije našle na vrlo cijenjenim miksanim kompilacijama kao što su Global Underground i Ministry of Sound. Nastupao je u brojnim europskim poznatim klubovima od Londona do Ibize, kao što su Fabric, Space, Magazzini Generali te Ambasada Gavioli. Na domaćoj sceni iznimno je cijenjen od strane publike, te je svaki njegov party priča za sebe.

Karte u pretprodaji na šanku caffe bara Inside po cijeni od 30 kn od ponedjeljka 4. studenog. Za DJ pultom Insidea uz glavnog gosta nastupaju još i Mladen DJ Time, DJ Edi The King, DJ S-type, te plesna skupina First Entertainment.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene