PUBLIKA ODUŠEVLJENA

Krenula velika koncertna turneja - U Bjelovaru službeno zakucalo 'Radijsko srce'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Spektakularnim četverosatnim koncertom u Bjelovaru, započela je velika turneja ‘Radijsko srce’.

Brojna publika, nije propustila priliku na jednom mjestu vidjeti i poslušati svoje omiljene izvođače. Neponovljiva večer, u kojoj se sve poklopilo, vrhunski glazbenici i strastvena publika, bili su dobitna kombinacija za koncert iz snova. Toni Cetinski bjelovarskoj publici pripremio je pravu glazbenu poslasticu za oči i uši, otpjevavši hitove u acoustic/electric verzijama. Novi i lepršavi zvuk Tonijevih pjesama, doslovno je zaveo prisutne, koji su ovacijama, pljeskom i plesom ispratili svaku novu skladbu.

Pogledaj i ovo MORT 2. ožujka 2024. Razorni, sirovi i iskreni! Punk blues rock četvorka M.O.R.T. svira u Zagrebu: "Nemamo granica, ne podilazimo i ne kalkuliramo"

Poznato je kako Toni publici uvijek nastoji pružiti nešto novo, pa samim time niti jedan njegov koncert nije isti. Beskrajno energično i emotivno, ovim riječima može se opisati Tonijev nastup, koji nikoga nije ostavio ravnodušnim. Redajući najveće hitove, izmjenjivala se ljubav između Tonija i publike, a to je ono po čemu će se i pamtiti ovaj fascinantni nastup.

Pravo ludilo, posebice među mlađim ženskim djelom publike, nastalo je kada se pojavio jedan od trenutno najuspješnijih mladih bendova, Pravila Igre. Dečki su sve prisutne dodatno zagrijali odličnim izvedbama svojih hitova sa novog, najiščekivanijeg albuma godine ‘Nebo na mojoj strani’. Iako je riječ o albumu prvijencu, dečki su izuzetno koncertno aktivni, a svakim novim nastupom pokazuju nevjerojatnu količinu iskustva, profesionalizma, te suverenog vladanja pozornicom. Nakon svake pjesme atmosfera je išla prema usijanju, a među publikom je nastala prava pomutnja. Tijekom cijelog nastupa, djevojke su pokušavale biti što bliže članovima benda, uhvatiti fotografiju za uspomenu ili možda koji osmijeh sa pozornice.  David Temelkov, mladi makedonski pjevač, svoju sreću što će zapjevati kao gost na koncertu u Bjelovaru, nije skrivao. Čim se pojavio na pozornici, bilo je jasno da je riječ o talentu kakav se rijetko viđa. Tamošnja publika uživala je u iznimnom Davidovom vokalu, koji je sve ostavio bez daha. Svakim novim nastupom, David dokazuje vrhunsku kvalitetu.

Brojne obožavateljice niti nakon koncerta nisu odoljele Pravilima Igre i Davidu, te su ih po izlasku iz dvorane u stopu pratile, kako bi dobile autogram, fotografiju ili zagrljaj.

Prvi koncert, turneje ‘Radijsko srce’, upravo ovaj u Bjelovaru, svojim nastupom dodatno su ‘začinili’, Porinom ovjenčani Radio Luksemburg, pjevajući veliki hit 'Ako nemam te', kao i 'Otkada ime ti znam', 'Kad sam te poljubio' i druge. Žestokim pop rock ritmom društvo iz Radio Luksemburga, odlično je prodrmalo bjelovarsku publiku.



‘Radijsko srce’ službeno je zakucalo prvim koncertnim spektaklom u Bjelovaru, a svi izvođači svojim su nastupima očarali publiku. Ukoliko ste propustili ovaj koncert, pozivamo vas na sljedeću postaju - 08.04. Sisak i Sportska dvorana Brezovica!

Nakon Siska, ‘Radijsko srce’, slijedi u gradovima:
15.04. Biograd na moru
21.04. Karlovac
22.04. Požega
28.04. Pula
30.04. Rijeka
05.05. Osijek
06.05. Virovitica
12.05. Gospić
13.05. Varaždin
17.05. Zagreb
20.05. Split
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene