Ne propustite

Green Gold će se ljuljati u ritmovima osamdesetih i devedesetih

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

U četvrtak, 19. studenog pozivamo vas na uobičajen tamburašku feštu uz vesele I raspjevane dečke sastava Dyaco.

Pogledaj i ovo showbuzz Green Gold Club To se zove potres - kraljice oduševile publiku koja je željela još

Šumica sva se trese’, pjevala je devedesetih I Bee, danas Ivana Banfić. A mi smo ludo plesali na taj i mnoge druge hitove. E, pa, upravo će ta i takva glazba obilježiti vikend u Green Gold Clubu. Ali, idemo mi po redu.

Dakle u četvrtak, 19. studenog pozivamo vas na uobičajen tamburašku feštu uz vesele I raspjevane dečke sastava Dyaco. Ovog im puta u goste dolaze riječki zabavljači Extra Robi i Prco. Preporuka je da doma ne kažete kad se vraćate jer bi fešta mogla potrajati.

Od Michaela Jacksona pa do prljavih igrica - vrući studeni u Green Gold Clubu

Ostatak vikenda posvećen je osamdesetim devedesetim godinama prošlog stoljeća. Ivana Banfić, Minea i Ella u petak, 20. studenog protrest će vam stres nakupljen u tijelu tijekom radnog tjedna. ‘Vrapci i komarci’, ‘Iza ponoći’, ‘Šumica’ , ‘Uberi ljubicu’, ‘Good boy’ i mnoge druge pjesme moći ćete pjevati sa spomenute tri dame. Jasno vam je već da subotom ne postoji bolja zabava u gradu, pa je najbolje odmah se dogovoriti s dragim ljudima da se nađete u Green Gold Clubu.

Subota navečer rezervirana je za Dj Brothers i nastavak plesa uz glazbu osamdesetih i devedesetih, s blagim težištem na stranu glazbu tog zlatnog razdoblja. Imate li , drage djevojke, žene i supruge, cipele u kojima ste plesali na te hitove, izvucite ih baš ovaj vikend jer će se Green Gold Club ljuljati u ritmu hitova koji su nam obilježili živote, pjesme kojima se uvijek vraćamo. Zadnji vikend prije početka Adventa budite veseli, pjevajte i plešite u Green Gol Clubu!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene