bez dlake na jeziku

Vedrana Rudan žestoko oplela po Matanićevom priznanju: "Sad će kod zlostavljača žena alkoholizam i bijeli nos biti olakotna okolnost..."

Vedrana Rudan Vedrana Rudan Goran Kovacic/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vedrana Rudan Dalibor Matanić Dalibor Matanić Dalibor Matanić Dalibor Matanić Dalibor Matanić Dalibor Matanić Dalibor Matanić - 3 Dalibor Matanić - 2 Dalibor Matanić - 1 +19 Dalibor Matanić - 2 Galerija

Poznato je da Vedrana Rudan nema dlake na jeziku pa je tako i ovoga puta u svom stilu prokomentirala šokantni slučaj Dalibora Matanića.

Književnica Vedrana Rudan, čije tekstove bez cenzure mnogi obožavaju čitati, na svojoj je stranici Rudan.info objavila tekst u kojem se raspisala o slučaju Dalibora Matanića.

"Pišem tekst inspirirana “slučajem Matanić” koji će neko vrijeme biti “slučaj”, a onda će se gospodin Matanić vratiti na posao. Svojim će nam očaravajućim osmijehom poručivati sa plakata i u spotovima kako je borac za ženska prava, takozvani “feminist”. Trenutno se njegova jaja tresu, uskoro će se roditi miš. Uostalom, dao je izjavu. “Pijan i drogiran sam uznemiravao kolegice. Žao mi je, liječim se.” Slatko. Ovo još nismo čuli. Siročić se “prijavio na liječenje”. Znate poslovicu, bolje se roditi bez ku*ca, nego dobrog advokata. Već stižu poruke podrške. Sad će kod zlostavljača žena i alkoholizam i bijeli nos biti olakotna okolnost. Kako znam da će se sve zaboraviti? Tko će kamenom na pokajnika? Ljubi bližnjega svoga kao što je on ljubio bližnje svoje" napisala je među Rudan.

Pogledaji ovo Dalibor Matanić Zanimljivosti Ida Prester objavila naslovnicu s Matanićem kojom su se zalagali za borbu protiv nasilja nad ženama: "Uvijek je najglasnije osuđivao seksualne predatore..."

"Matanić nije neki divljak iz seoske birtije koji svaku ženu doživljava kao pi*ku željnu ku*ca dobroga. Gospodin je kralj hrvatske kulture. Snimio je serije... Dobio je nagrade... Sklopio je ugovore... Kad tamo... Ne znam kome se siroti Matanić zamjerio pa ga ovako razapinju na križ. Zašto on, zašto on? Brani se “bolešću”. Nepotrebno. Mogao je šutjeti dok frka ne prođe. Jadni Matanić postao je “meta” zato jer je se od “kulturnjaka” ne očekuje da se ponašaju kao hrvatski sabornici, generali i “dragovoljci”, nepoznati kućni zlostavljači. “Kulturnjaci” moraju biti kulturni. Kad nisu onda se izglasa pravilnik pa postanu ma koliko na poslu štipkali, psovali, vrijeđali i je*ali", dodala je.

Slažete li se s Vedranom Rudan?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

Pogledaji ovo Dalibor Matanić Zanimljivosti Burne reakcije poslije istine koja je o Daliboru Mataniću izašla na vidjelo: "On mora u zatvor, to je sve što se mora komentirati..."

Podsjetimo, do ovog Matanićevog priopćenja došlo je nakon što je Večernji list objavio tekst o žrtvama koje su progovorile o neumjesnim porukama koje im je slao i o neugodnim situacijama koje je stvarao na snimanjima.

O svemu tome, regionalna filmska zajednica brujila je već tjednima.

Pogledaji ovo Dalibor Matanić Zanimljivosti Dalibor Matanić nestao s društvenih mreža nakon priznanja o uznemiravanju kolegica: Facebook je obrisao, Instagram zaključao

Zbog svega je Matanić, kako piše Večernji, u ožujku ostao bez posla na velikoj europskoj seriji, kampanje za jedan ženski časopis te predizbornog angažmana za vodeću hrvatsku političku stranku, a sve nakon što su do njegovih producenata došle priče žena koje je seksualno uznemiravao.

Matanićevo javno priopćenje u cijelosti pročitajte OVDJE.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 +27 Maja Šuput Celebrity Za obitelj Šuput ljeto već je počelo, evo u kojoj avanturi i outfitu njezin sin ovaj put skuplja simpatije!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik i Severina Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik +30 Ella Dvornik Celebrity Ella Dvornik objavila fotografiju sa Severinom, svi se pitaju što su to njih dvije radile zajedno!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene