"Zašto si ga...?"

Pogledajte kako je novi voditelj našeg hit-showa uspio zbuniti Igora Mešina: "Ovo sigurno nije bio najbolji trenutak večeri!"

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Detelić i Igor Mešin - 1 Filip Detelić i Igor Mešin - 6 Filip Detelić i Igor Mešin - 2 Filip Detelić i Igor Mešin - 5 Filip Detelić i Igor Mešin - 3 Filip Detelić i Igor Mešin - 4 Igor Mešin i Filip Detelić Filip Detelić - 1 Filip Detelić Filip Detelić - 4 +1 Igor Mešin Galerija

Filip Detelić i Igor Mešin oduševili su sve u prvoj epizodi osme sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato".

Glumac Filip Detelić probio je led i ostvario svoj voditeljski debi u osmoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato", a sudeći prema viđenom, sjajno se snašao s već iskusnim Igorom Mešinom.

Njih dvojica kliknuli su na prvu kao voditeljski par, a sve su dodatno zabavili kratkim magičnim trikom koji su izveli. Dobro su se našalili i kad su odglumili da je Igor zavezao Filipa lisicama za metalnu žicu koja je bila dio scenografije. 

Pogledaji ovo Tomislav Marić kao Toma Zdravković, TLZP Celebrity Transformacija o kojoj se ne prestaje pričati: Evo kako je ToMa postao Toma, nije bilo nimalo lako!

"Zašto si ga svezao?", začudio se Enis Bešlagić.

"Ma ne mogu, bludi mi po studiju, svuda ga tražim, nalazim. Ovako će mi biti barem na sigurnom", odgovorio mu je Igor.

"Fićo, ne brini se, sve će biti u redu, ja ću te spasiti!", poručila mu je Minea, ali to nije bilo potrebno jer je Filip svojim magičnim trikom uspio nasamariti Igora pa zaradio ovacije članova žirija i publike i studiju.

"Ovo nije bio najbolji trenutak večeri, ali sigurno", zaključio je Igor.

"Meni je bilo dobro", dodao je Filip uz podršku članova žirija.

Inače, Filip i Igor surađuju već dulje vrijeme u kazalištu, a evo i kakav je Igor kad nije u voditeljskoj ulozi.

''Samo riječi hvale imam za Mešina i ispred i iza kamera. Što više da ja kažem o Igoru, čovjek je uspješan kazališni, filmski i televizijski  glumac, redatelj, voditelj, jako dobar čovjek i prijatelj", rekao nam je Filip uoči početka nove sezone showa.

Igor i Filip su mi kao voditeljski duo:

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

U prvoj emisiji osme sezone showa "Tvoje live zvuči poznato" pobjedu je odnijela Antonia Dora Pleško sa svojom transformacijom u Mišu Kovača.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Gary Goldsmith - 3 Gary Goldsmith - 4 Gary Goldsmith - 2 Gary Goldsmith - 1 +25 Gary Goldsmith - 5 Celebrity Član uže obitelji Kate Middleton probudio je strah od najgoreg i zadao im novi udarac: "Bijesni su zbog toga!"

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 4 Salma Hayek - 2 Salma Hayek - 3 Salma Hayek sa suprugom - 1 +30 Salma Hayek - 3 Celebrity Čini se da je Salma Hayek itekako svjesna svojih raskošnih oblina kojima mami uzdahe, pa ih je i ovaj put zavodljivo istaknula!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene