"Drago mi je da se vratio"

Transformacija o kojoj se ne prestaje pričati: Evo kako je ToMa postao Toma, nije bilo nimalo lako!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Marić kao Toma Zdravković, TLZP Tomislav Marić kao Toma Zdravković, TLZP Tomislav Marić kao Toma Zdravković, TLZP Tomislav Marić kao Toma Zdravković, TLZP Tomislav Marić kao Toma Zdravković, TLZP Tomislav Marić kao Toma Zdravković, TLZP Tomislav Marić kao Toma Zdravković, TLZP Tomislav Marić kao Toma Zdravković, TLZP Toma Marić - 1 Toma Marić - 2 +20 Toma Marić - 3 Galerija

Pogledajte kako je Tomislav Marić ToMa postao Toma Zdravković.

Mladi glazbenik i radijski voditelj Tomislav Marić, poznatiji kao ToMa, u prvoj emisiji osme sezone showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirao se u legendarnog Tomu Zdravkovića.

Izveo je njegov hit "Za Ljiljanu" i dignuo publiku na noge, a osim nastupom oduševio je i nevjerojatnom sličnošću s jednim od najvećih boema svojeg vremena.

Kako vam se svidjela transformacija Tomislava Marića ToMe u Tomu Zdravkovića?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

Da bi ToMa postao Toma bili su potrebni prostetički dodaci na njegovu licu, perika i puno šminke, a sve korake njegove transformacije pogledajte u našoj galeriji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 𝗧𝗢𝗠𝗔 (@to.ma.official)

"Najbolji", "Izvanredan", "Brutalno", "Čudo si", "Bravo!!! Kakav nastup!!!", neki su od komentara koje je dobio na Instagramu, gdje se pohvalio transformacijom, a pozitivne komentare dobio je i od žirija.

"Imao sam tu čast da igram u seriji Toma i poznajem članove obitelji Tome Zdrakovića, a i drago mi je da se Toma ponovno vratio u kafanu. Zanimljivo je da Toma Marić imitira Tomu Zdravkovića, a kojeg je glumio Milan Marić. Bio si fenomenalan, jako dobro pjevaš, s emocijama i bio bi odličan novi Toma da se snima", rekao mu je Enis.

Pogledaji ovo Tomislav Marić - 6 Celebrity Široj javnosti postao je poznat prije dvije godine, a sad ćemo ga imati priliku češće gledati: "Zastrašuje me činjenica da ću svaki tjedan biti u novoj ulozi..."

"Uz dužno poštovanje supruzi, ja sam se malo zaljubila!", priznala mu je potom Minea.

"Prošlo je vrijeme kada sam ja bio zaljubljen u vas, drago mi je da se to sad okrenulo", odgovorio joj je Toma, a onda je pao zagrljaj, a Enis se našalio i izveo Tominu suprugu Marinu iz publike.

"Ja gorim da još nešto kažem. Ja ne idem po kafanama, ali kad bi ti pjevao po njima, ja bih išla svaku večer", dodala je Minea.

"Moram biti iskren i reći da se narodna glazba slušala u mojoj kući, ja uvijek kažem da se glazba sluša ušima, a osjeća kožom. Ono što si ti pokazao, iako nisi pjevač takvog žanra, je da si vanserijski talenat i pjevač", pohvalio ga je Mario Roth.

"U ovo naše vrijeme tiktokova, instagrama, brzog načina života i velike ironije prema životu, vrlo je teško je donijeti ovakvu točku pred publiku, a da publika u to zaista povjeruje, da se ježimo i osjetimo to na koži. Želimo dići spomenik jednoj emociji koju si ti donio. Zahvaljujem ti na tome", rekao je Goran Navojec.

Na kraju je pao i zagrljaj Minee i Marine, a onda je ona otpratila svog Tomu do kauča na glasanje.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea Renata Končić Minea Goran Navojec, Mario Roth, Minea, Enis Bešlagić Renata Končić Minea +27 Renata Končić Minea Celebrity Evo zašto Minea nikad ne govori o svojem privatnom životu: ''Ja se ne sramim niti me strah reći da nekoga volim, ali...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton i Camilla Parker Bowles - 2 Kralj Charles III. i kraljica Camilla Camilla Parker Bowles Kralj Charles III. i kraljica Camilla +26 Kralj Charles III. Celebrity Što se događa u kraljevskoj obitelji? I Camilla se povlači s dužnosti, evo tko će ju zamijeniti

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene