kakav splet okolnosti!

Sjećate se kad se Hana Huljić pojavila u spotu Danijele Martinović? Evo za koju pjesmu je to bilo!

Hana Huljić Hana Huljić Sasa Buric/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić - 2 Hana Huljić - 1 Petar Grašo i Hana Huljić Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić Hana Huljić i Petar Grašo Hana Huljić Grašo Danijela Martinović i Petar Grašo - 5 Danijela Martinović i Petar Grašo - 4 Danijela Martinović i Petar Grašo - 3 +19 In Magazin: Hana Huljić - 1 Galerija

"Došlo vrijeme da se momci žene", stihovi su spomenute pjesme, ali tada nitko nije mogao niti naslutiti da će dečko Danijele Martinović, s kojim je u ljubavnoj vezi bila 25 godina, kasnije oženiti Hanu Huljić, istu tu djevojčicu iz spota.

Hrvatski glazbenici Petar Grašo i Hana Huljić trenutno su jedan od najpoznatijih parova na našoj estradi, a svojom zajedničkom pojavom često pune medijske stupce jer mnogima je i dalje zanimljivo da je naš pjevač prije Hane godinama bio u vezi s Danijelom Martinović. 

Pogledaji ovo Petar Grašo i Hana Huljić Celebrity Hana i Grašo snimljeni u Splitu, pogledajte kako se ponašaju u rodnom gradu, njihovi sugrađani nešto ne prestaju komentirati!

No ima tu još jedna zanimljivost koja seže malo dalje u prošlost, a također povezuje spomenute aktere. 

Naime, 1993. godine snimljena je pjesma "Došlo vrijeme", a tada trogodišnja Hana ukrala je svu pažnju u spotu Magazina dok je pjevačica bila Danijela Martinović.

Očito je da je Hana već s tri godine pokazala svoju umjetničku stranu. 

"Došlo vrijeme da se momci žene", stihovi su spomenute pjesme, ali tada nitko nije mogao niti naslutiti da će trogodišnja Hana postati sadašnja supruga Danijelinog bivšeg partnera kojeg će upoznati nakon tri godine od snimljenog spota te s kojim će provesti 25 godina u ljubavnoj vezi. 

Pogledaji ovo Hana Huljić Celebrity Hana Huljić objavila prvu obiteljsku fotografiju s Grašom i malenom Albom pa sve rastopila: "Vrijeme leti, ona već šeta!"

Podsjetimo, Hana i Grašo vjenčali su se veljači 2022. godine u crkvi svetog Dominika u Splitu, a kćerkicu Albu dobili su u srpnju iste godine.

Iako nema naviku dijeliti trenutke iz privatnog života, Hana je nedavno u IN magazinu progovorila o jednoipolgodišnjoj Albi, pa otkrila pokoji slatki detalj iz njihove svakodnevnice.

Pogledaji ovo Hana Huljić i Petar Grašo Celebrity Hana Huljić progovorila o braku s Petrom Grašom i prisjetila se njihova vjenčanja: "Na kraju je sve to bilo neizvedivo"

"Vesela je, živahna, nasmijana i mislim da osjeća da sa spavanjem gubi dan, tako da ne voli gubiti dane. A spava malo, dosta je živahna, tako da nam je veselo, ali bolje da je živahna. Stvarno je zabavno s njom. Sad je već postala mali čovjek koji sve razumije i jako je slatka, stvarno nam je veselo", ispričala je tada Hana.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Severina Severina Severina Severina i mama Ana +25 Severina - 1 Celebrity Sud je Severini vratio sina! Došlo je do naglog obrata u cijeloj priči, vijest je potvrdila njezina PR-ica!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Marijan i Vesna Budimir - 1 Marijan i Vesna Budimir - 2 Marijan i Vesna Budimir - 3 Marijan i Vesna Budimir - 4 +18 Marijan i Vesna Budimir Celebrity Nasljednik Roberta Jarnija u braku je s bivšom misicom i nogometnom sutkinjom, a zaljubili su se nakon što mu je ona poništila gol!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene