preljubnička afera

Svi je pamte kao ljubavnicu američkog predsjednika, a 25 godina nakon velikog skandala teško ju je prepoznati, izgleda bolje nego tada!

Bill Clinton, Monica Lewinsky Bill Clinton, Monica Lewinsky Profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Lewinsky Monica Lewinsky Monica Lewinsky Bill Clinton, Monica Lewinsky Monica Lewinsky (Foto: Getty) Monica Lewinsky (Foto: Getty Images) Monica Lewinsky (Foto: Getty Images) Monica Lewinsky (Foto: Getty Images) Monica Lewinsky (Foto: Getty Images) +0 Monica Lewinsky (Foto: Getty Images) Galerija

Monicu Lewinsky javnost pamti kao ljubavnicu bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona, a sada je oduševila pojavom na premijeri filma "Što ljubav ima s tim?" u Londonu.

Monica Lewinsky bila je glavna zvijezda na svečanoj premijeri filma "Što ljubav ima s tim?" u Londonu.

Pogledaj i ovo Monica Lewinsky (Foto: Getty Images) svi su o njoj pisali! Seks-skandal s američkim predsjednikom obilježio joj je život, no to joj nije bio prvi put da se našla u središtu afere

Danas 49-godišnja aktivistkinja i autorica, javnosti je najpoznatija kao ljubavnica bivšeg predsjednika SAD-a Billa Clintona, a u rijetkom izlasku pokazala je da danas izgleda čak i bolje nego prije 25 godina, kada se našla usred preljubničkog skandala.

U kratkoj jakni sa šljokicama i elegantnim hlačama visokog struka, Monica je istaknula svoju ženstvenu figuru, a poglede je plijenilo i njezino mladoliko lice.

Monicu i danas prati nadimak najpoznatije ljubavnice na svijetu koji je stekla 1998. godine, kada je svijet doznao za njezinu aferu s tadašnjim američkim predsjednikom.

U Bijelu kuću došla je u ljeto 1995. godine, kao pripravnica, a posao je dobila preko obiteljske veze. Malo prije nego što što je otkrivena njezina afera s Clintonom, premještena je u Pentagon jer su njezini nadređeni smatrali da previše vremena provodi s predsjednikom. Kasnije je priznala da je imala devet odnosa s Clintonom u Ovalnom uredu Bijele kuće.

Nakon što je njihova afera izašla na vidjelo, Bill je porekao sve što mu se stavljalo na teret. O svemu je progovorio u intervjuu prije nekoliko godina u kojem je spomenuo Lewinsky te je istaknuo kako mu je žao što se sve onda događalo, a rekao je i kako je u to vrijeme bio pod velikim pritiskom.

Supruga Hilary sve mu je oprostila, a povodom Dana zaljubljenih posvetila mu je i romantičnu čestitku na svojem profilu na Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Hillary Clinton (@hillaryclinton)

"Sretno Valentinovo mom glavno stiskavcu", napisala je Hilary uz njihovu staru zajedničku fotografiju.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 u Rijeci - 4 Let 3 u Rijeci - 2 Let 3 u Rijeci - 3 Let 3 u Rijeci - 5 +0 Let 3 u Rijeci - 1 Celebrity Let 3 na prvom nastupu nakon Dore: Mrle i Prlja za Dnevnik Nove TV otkrili zašto ih više - nitko ne zove

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lily James - 4 Lily James - 1 Lily James - 3 Lily James - 2 +0 Lily James Celebrity Bujne grudi ispadale su joj iz tijesne haljine, smišljala je posebnu taktiku da ih obuzda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene