ne viđamo je često

Prošle su 23 godine od njezina seks-skandala s predsjednikom, a evo kako najpoznatija ljubavnica na svijetu izgleda danas

Monica Lewinsky (Foto: Getty Images) Monica Lewinsky (Foto: Getty Images) Getty Images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Lewinsky (Foto: Getty Images) Monica Lewinsky (Foto: Getty Images) +0 Monica Lewinsky (Foto: Getty Images) Galerija

Monicu Lewinsky javnost pamti kao ljubavnicu bivšeg američkog predsjednika Billa Clintona, a sada se pojavila na svečanoj premijeri mini-serije o njihovoj aferi.

Iako je danas aktivistkinja, modna dizajnerica i televizijsko lice, Monica Lewinski (48) u javnosti će zauvijek ostati obilježena kao ljubavnica bivšeg predsjednika SAD-a, Billa Clintona.

Pogledaj i ovo Monica Lewinsky (Foto: Getty Images) svi su o njoj pisali! Seks-skandal s američkim predsjednikom obilježio joj je život, no to joj nije bio prvi put da se našla u središtu afere

Od seks-skandala koji je potresao Bijelu kuću prošle su već 23 godine, no to je ponovno goruća tema zbog nove sezone mini-serije "American Crime Story" koja nosi naziv "Impeachment" i bavi se upravo aferom Clinton-Lewinski.

Zanimljivo je i da se najpoznatija ljubavnica na svijetu, kako joj često znaju tepati, našla u ulozi jedne od producentica serije, a sada se pojavila i na njezinoj svečanoj premijeri u Los Angelesu.

Dobro raspoložena i tip-top dotjerana, Lewinsky je bila glavna zvijezda događaja, što se moglo i očekivati jer se zadnjih godine rijetko pojavljuje u javnosti, ali i zbog same tematike nove sezone popularne kriminalističke serije.

Monicu će u seriji glumiti Beanie Feldstein, ulogu Clintona dobio je Clive Owen, dok će njegovu suprugu Hilary utjeloviti Edie Falco.

Lewinsky je inače odrasla u Kaliforniji, gdje je završila srednju školu, nakon čega je upisala Dramsku akademiju. Radila je raznovrsne poslove, a taj dio života obilježila joj je afera s profesorom drame Andyjem Bleilerom. Nakon pet godina prekinula je s njim te je otišla u Oregon, gdje je završila psihologiju. U ljeto 1995. godine pružila joj se prilika da, preko obiteljskih veza, odraditi pripravništvo u Bijeloj kući te se odselila u Washington, a nije ni slutila da će ubrzo zatim postati tema svih tabloida u svijetu.

Prije nego što je 1998. godine svijet o njezinoj aferi s bivšim predsjednikom Clintonom odjeknula u svijetu, Monicu Lewinsky su iz Bijele kuće prebacili u Pentagon jer su njezini nadređeni smatrali da previše vremena provodi s predsjednikom. Kasnije je priznala da je imala devet odnosa s Clintonom u Ovalnom uredu Bijele kuće.

Nakon što je njihova afera izašla na vidjelo, Bill je porekao sve što mu se stavljalo na teret. U ožujku prošle godine dao intervju u kojem je spomenuo Lewinsky te je istaknuo kako mu je žao što se sve onda događalo, a rekao je i kako je u to vrijeme bio pod velikim pritiskom.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima (Foto: Profimedia) Adriana Lima (Foto: Getty Images) Adriana Lima (Foto: Profimedia) Adriana Lima (Foto: Instagram) +4 Adriana Lima (Foto: AFP) Celebrity Bivša srpska snaha pokazala novog dečka, svi se pitaju tko je misteriozni muškarac koji je osvojio jednu od najljepših žena svijeta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene