"Učenica iz Zagreba"

Osvanula fotografija 17-godišnje Nives Celzijus, već tada je pozirala za naslovnicu časopisa!

Nives Celzijus Nives Celzijus Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus +19 Nives Celzijus Galerija

Nives Celzijus je 1998. godine pozirala na naslovnici časopisa Auto klub, a tada je još bila 17-godišnja učenica.

Svestrana Nives Celzijus svoj pohod na domaću scenu počela je još u tinejdžerskim danima.

Sada je osvanula njezina fotografija iz 1998. godine, kada je bila Miss Auto kluba i pozirala je na naslovnici časopisa.

Pogledaji ovo Nives Celzijus - 1 Nekad i sad Nives objavila svoju fotku iz mladosti, kaže da samu sebe nije prepoznala: ''Bile su mi potrebne tri minute intenzivnog buljenja...''

"Nives Zeljković (17), učenica iz Zagreba", piše na naslovnici na koju je sada podsjetio fotograf Cropixa Željko Puhovski.

Nives je pozirala u crnom bikiniju na motociklu, a tada je imala crnu kratku kosu.

Još Nivesinih fotografija iz prošlosti pogledajte u našoj galeriji.

Pogledaji ovo Nives Celzijus - 3 Celebrity Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Godinu dana prije ove naslovnice Nives se pojavila i u spotu za pjesmu Mladena Burnaća "Ne zovi mala policajce", u kojem je također privukla veliki pažnju.

A sa 17 godina glumila je i u spotu za pjesmu "Nijedna žena na svijetu" Nenada Kneževića Kneza.

Danas 42-godišnja Nives može se pohvaliti karijerama spisateljice, pjevačice, glumice, modela, influencerice... I jednostavno joj sve čega se primi polazi za rukom. Usto je i ponosna majka dvoje djece, sina Leonea i kćeri Taishe, koje je dobila u braku s bivšim nogometašem Dinom Drpićem.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Čagalj Jole - 2 Joško Čagalj Jole - 1 Joško Čagalj Jole na Instagramu - 6 Joško Čagalj Jole na Instagramu - 7 +24 Joško Čagalj Jole na Instagramu - 8 Celebrity Jole pokazao svoje prekrasne kćeri i ženu, a opisom uz fotografiju sve je oborio s nogu!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna - 1 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 2 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 7 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 8 +26 Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 9 Celebrity Baby Lasagna objavio je novu fotku pa se požalio fanovima na ono što ga je snašlo: ''Elizabeta mi nije dala da...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene