Sve ga rjeđe viđamo

Davor Šuker viđen u Hrvatskoj nakon dugo vremena, fotografi su ga uhvatili na događanju koje je okupilo mnoge poznate s naše političke i sportske scene

Davor Šuker - 2 Davor Šuker - 2 Goran Mehkek / CROPIX 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Davor Šuker - 2 Davor Šuker - 1 Ana Obregon i Davor Šuker Davor Šuker Iva Majoli i Davor Šuker Davor Šuker - 7 Davor Šuker - 6 Davor Šuker - 5 Davor Šuker - 4 Davor Šuker - 3 +4 Davor Šuker - 2 Galerija

Davor Šuker posljednjih se nekoliko godina povukao iz javnosti te u Hrvatsku vrlo rijetko dolazi, a sada je viđen na posljednjem ispraćaju vlasnika jednog kultnog restorana Slobodana Bobe Čimbura.

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Davor Šuker posljednjih se godina vrlo rijetko pojavljuje u javnosti. Kako pišu mediji, Šuker u Hrvatskoj vrlo rijetko i boravi, a gdje inače obitava nije poznato.

Ipak, u Hrvatsku je stigao kako bi prisustvovao jednom posljednjem ispraćaju. Uz brojne političare i sportaše, Šuker je viđen na sprovodu vlasnika jednog od kultnih zagrebačkih restorana Baltazar Slobodana Bobe Čimbura.

U crnom odijelu i s crnim sunčanim naočalama Šuker nije uspio pobjeći fotografima, a njegov najnovije fotografije možete pogledati u našoj galeriji.
Prije nekoliko dana Šuker je bio u Osijeku gdje je pozirao s mladim nogometašima, a mnogi ga mjesecima prije toga nisu vidjeli. Svi su se zapitali gdje je nakon što se u veljači ove godine nije pojavio čak ni na posljednjem ispraćaju svog i velikog hrvatskog trenera Miroslava Ćire Blaževića.

Bivšeg nogometaša za Hrvatsku danas više ne veže gotovo ništa. Svoju obitelj nikad nije imao, a u Zagreb ponekad svrati jer mu tu žive roditelji i djeca pokojne sestre Nevenke Boban. U mladim danima bio je miljenik brojnih žena, a iza njega su veze bivšom Miss Hrvatske Majom Cvjetković, manekenkama Draganom Radošević i Kristinom Bradač, a šuškalo se i o romansi s Ivom Majoli. Veliku pažnju javnosti i medija plijenila je i njegova veza sa španjolskom voditeljicom Anom Obregon, koja ga je jednom prilikom otkrila da ju je zaprosio prstenom u čaši vina pa se skoro ugušila. Ipak do braka nije došlo.

Njegova posljednja veza navodno je bila s 25 godina mlađom Kraljicom Hrvatske Kristinom Bralo, ali u ožujku 2021. godine domaći mediji raspisali su se kako je i ta veza pukla.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Melanie Lynskey kao Rose - 1 Melanie Lynskey kao Rose - 3 Melanie Lynskey kao Rose - 2 Melanie Lynskey kao Rose - 4 +15 Melanie Lynskey kao Rose - 5 Nekad i sad Svima je najpoznatija kao pomalo jeziva Rose, no evo kako je njezina karijera zapravo počela i koliko se promijenila od ove hit uloge!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Zlatko Mateša i Dijana Mayer Dijana Mayer i Zlatko Mateša Dijana Mayer i Zlatko Mateša Dijana Mayer i Zlatko Mateša +8 Dijana Mayer i Zlatko Mateša Celebrity Zlatko Mateša prekinuo s 12 godina mlađom liječnicom, poznato je i što im je presudilo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene