Slava ju je skupo koštala

Za platinastom plavušom nekad su uzdisali i muškarci i žene, a evo kako ona danas izgleda i što radi

Debbie Harry Debbie Harry Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Debbie Harry - 14 Debbie Harry - 13 Debbie Harry - 12 Debbie Harry - 3 Debbie Harry - 6 Debbie Harry - 5 Debbie Harry - 2 Debbie Harry - 1 Debbie Harry - 4 Debbie Harry - 15 +5 Debbie Harry - 11 Galerija

Debbie Harry iz grupe Blondie snimljena je u ležernom izdanju na ulicama Sydneyja u turističkom izdanju.

Američka glazbenica i pjevačica legendarne grupe Blondie Debbie Harry snimljena je u rijetkom izlasku u javnost nakon nastupa u Metro Theatreu u Sydneyju.

77-godišnja Debbie, koja u Australiji nije održala koncert od 2017., snimljena je kako kupuje suvenire u centru grada, odjevena u crne tajice i bijelu majicu s natpisom, a pokušala se sakriti ispod crne šilterice i tamnih sunčanih naočala, no bezuspješno.

Njezine najnovije fotografije pogledajte OVDJE

Jeste li obožavatelj grupe Blondie?

  • Da, super mi je!
  • Nisu mi omiljeni.
  • Tko je Blondie?

Ukupno glasova:

Pjevačica je nedavno progovorila o burnom načinu života koji je vodila i kao bivša ovisnica o heroinu priznala je da je probala svašta dok je bila na vrhuncu slave sa svojim bendom.

Pogledaji ovo Debbie Harry (Foto: Getty Images) Celebrity Slavna plavuša otkrila šokantne detalje: "Slava je poput seksa, ali ništa nije bolje od heroina"

"Zanima me kako ću reagirati na povratak na scenu,  obzirom na to da to nisam radila nekoliko godina. Morala sam promijeniti svoje ponašanje tijekom godina, a ponašanje je jako teško promijeniti. Ovih dana na turneji radim ono što bi radile žene na fronti tijekom Francuske revolucije. Sjedim tamo pleteći i ljuljajući se naprijed-natrag. To je ono što radim. Nosim svoje igle za pletenje sa sobom", izjavila je za The Big Issue i otkrila novi hobi u kojem uživa.

Debbie je 2019. godine izdala memoare naziva "Face It: A Memoir", u kojima je progovorila o danima najveće slave i konzumiranju teških droga.

"Heroin sam počela uzimati u društvu i nisam ga smatrala opasnim, tada nije bilo toliko informacija i klinike za odvikavanje nisu upozoravale na sve opasnosti kao što je to danas. Ali zapravo ne žalim zbog toga, možda se ponekad samo osjećam glupo. To se tada dogodilo i da sam sada mlađa, uzimala bih opijate da vidim kakvi su. Avanturističkog sam duha i znatiželjna uma", izjavila je Debbie.

Pogledaji ovo showbuzz Clubzone Ovih 10 poznatih hitova zapravo su priče o strašnim tragedijama, znate li stvarnu priču koja stoji iza njih?

Dugoočekivana knjiga ispunjena je mnoštvom ostalih živopisnih anegdota, ali i poprilično šokantnih detalja poput oružane pljačke u kojoj je sudjelovala, činjenice da je bila silovana te bliskog susreta sa serijskim ubojicom Tedom Bundyjem.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Penelope Cruz Penelope Cruz Penelope Cruz Penelope Cruz - 3 +31 Penelope Cruz - 4 Nekad i sad Jedna od najljepših žena proslavila je 50. rođendan, a u njezine stvarne godine teško je povjerovati: "To je ogromna i lijepa stvar"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna +26 Baby Lasagna Celebrity Amerikanac zbog komentara upućenog Baby Lasagni razbjesnio eurovizijske obožavatelje: "Imam samo jedno pitanje..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene