"Skoro sam pala u nesvijest"

Evo kako je Prijović izgledala kad je prvi put pjevala u Areni Zagreb, bila je u sedmom mjesecu trudnoće!

Aleksandra Prijović i Saša Matić u Areni Zagreb 2018. Aleksandra Prijović i Saša Matić u Areni Zagreb 2018. Marko Lukunić/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović i Saša Matić u Areni Zagreb 2018. Aleksandra Prijović i Saša Matić u Areni Zagreb 2018. Aleksandra Prijović i Saša Matić u Areni Zagreb 2018. Aleksandra Prijović, Saša Matić Aleksandra Prijović, Saša Matić Aleksandra Prijović, Saša Matić Aleksandra Prijović i Saša Matić Aleksandra Prijović i Saša Matić Aleksandra Prijović i Saša Matić Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 21 +19 Četvrti koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 24 Galerija

Aleksandra Prijović prvi je put nastupila u Areni Zagreb 2018. godine, kao gošća na koncertu Saše Matića, a tada je bila trudna.

Aleksandra Prijović rasprodala je rekordnih pet Arena Zagreb, a na istom mjestu prvi put je nastupila 2018. godine, kao gošća Saši Matiću.

Saša se sada pridružio Aleksandri na njezinu četvrtom koncertu u zagrebačkoj Areni, gdje ga je publika dočekala s vriskom.

S Aleksandrom je prvo izveo njihov duet "Ko si ti", a nakon toga je izveo i pjesme "Idemo, anđele" i "Lagala je, grade", koje je publika s njim pjevala uglas.

"Sljedeći put kad budeš pjevala, želim ti deset ovakvih Arena", rekao je Matić Aleksandri, a ona se ovom prilikom prisjetila njihova nastupa na istom mjestu prije pet godina. "Nikada vam to neću zaboraviti", poručila mu je.

Naime, Prijović je na Sašinu koncertu u Areni bila u sedmom mjesecu trudnoće, a kako je tada izgledala, pogledajte u našoj galeriji.

"Bila sam trudna kad sam zadnji put zapjevala u zagrebačkoj Areni. Saša Matić tad me najavio, zamalo sam pala u nesvijest", prisjetila se u intervjuu za Extra FM.

Aleksandra je danas ponosna majka četverogodišnjeg sinčića Aleksandra, kojeg je dobila s Filipom Živojinovićem, posinkom Lepe Brene kojeg je njezin suprug Boba dobio u braku s prvom suprugom Zoricom Nakić. Par je u braku od lipnja 2018. godine, a vjenčali su se nakon tri godine veze.

Aleksandri se sin pridružio i na koncertima u Areni. S njom je izišao na pozornicu na prvom i četvrtom koncertu te je stajao uz mamu dok je ona izvodila pjesmu "Zvuk tišine", koju je napisao njezin suprug Filip.

Inače, Prijović je preostalo odraditi samo još jedan koncert u Areni Zagreb, koji je zakazan za srijedu 7. prosinca.

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik na Instagramu (Foto: Dnevnik.hr) Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce Danijela, Ella i Dean Dvornik +31 Ella Dvornik - 2 Zanimljivosti Ella Dvornik i Charles Pearce snimljeni su pred sudom u Puli, pojavili su se u pratnji odvjetnika, a izrazi njihova lica sve govore!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Kutlić Marko Kutlić Marko Kutlić Marko Kutlić +25 Marko Kutlić Celebrity Domaćeg miljenika žena nije baš lako prepoznati nakon drastične promjene, sviđa li vam se njegov novi imidž?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene