Igre izdržljivosti kreću!

Svi oni imaju brzinu, spretnost, kondiciju, ali i snagu uma koja je potrebna za uspjeh u showu koji opet gledate od ovog ponedjeljka!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Survivor - 1 Survivor - 2 Survivor - 3 Survivor - 4 Amer Džekman - 6 Amer Džekman - 7 Amer Džekman - 8 Amer Džekman - 9 Amer Džekman - 10 Amer Džekman - 11 +21 Amer Džekman - 12 Galerija

Uzbudljiv koncept, dinamične igre i poligoni te upečatljive, poticajne i dirljive životne priče kandidata – glavni su aduti Survivora. Zabavno-natjecateljski show vraća se na male ekrane 6. ožujka. Ekipa In magazina upoznaje vas s petero kandidata koji su već otputovali na pripreme u Dominikansku Republiku. Nadaju se da će u show donijeti najbolje od sebe.

''Imam veliku želju prema sportu općenito i prema natjecanju'', kaže Mihaela Pavlović. 

Pogledaj i ovo Survivor Novi ljudi! Odmorni, dotjerani i siti: Pogledajte kako natjecatelji Survivora izgledaju nakon povratka u civilizaciju!

Amer Džekman stomotolog je iz Sarajeva. Ali i MMA borac, rukometaš i aktivist:

''Iz komforne zone izlazim na način da želim da probam nešto novo...'', izjavio je. 

Nora Dominko, blogerica iz Varaždina, u Survivor se prijavila kako bi testirala svoje psihičke i fizičke granice, upoznala nove i zanimljive ljude te stekla korisno životno iskustvo.

''Odlučila sam se prijaviti da testiram svoje granice...'', kaže.

Zagrepčanin Filip Đorđievski svestrani je ekonomist. Obožava izlaziti iz zone komfora, veliki je fan sporta i adrenalina. 

Zagrepčanka Antonia Ivić trenerica je plivanja, zbog čega se tvrdi - u vodi kreće bolje nego na kopnu. No poznati su joj brojni sportovi kao što su ples i boks.

Svi oni na brojnim testiranjima pokazali su brzinu, spretnost, kondiciju, ali i snagu uma koja je potrebna za uspjeh u showu. No tu su i njihova očekivanja ne samo spram sebe već koja se nadaju da će show ispuniti:

Survivor ovog proljeća donosi ne samo natjecateljski duh i neizvjesne adrenalinske igre, već i zarazni timski rad i zajedništvo među članovima timova.

Igre izdržljivosti kreću uskoro!

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 16:25 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Đorđievski - 1 Filip Đorđievski - 2 Filip Đorđievski - 3 Filip Đorđievski - 5 +22 Filip Đorđievski - 6 Celebrity Zbog avanture o kojoj je sanjao propustio je jednu životnu priliku, a neke sportske snove nije uspio ostvariti: "Možda bih danas bio novi Ivica Olić''

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Nora Dominko Nora Dominko Nora Dominko - 11 Nora Dominko - 12 +15 Nora Dominko - 10 Celebrity Tek su joj 23 godine, a već se suočila s puno traumatičnih iskustava: ''Ne sramim se ničega jer sam se zbog svega pretvorila u pravog borca!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene