Njihova najveća potpora

Tko je majka Janice i Ivice Kostelića? Sa suprugom Antom spojio ju je sport, a on se zbog nje razveo od prve supruge

Marica i Janica Kostelić Marica i Janica Kostelić Ranko Šuvar/Cropix 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Marica Kostelić Marica i Ante Kostelić Marica Kostelić Marica i Janica Kostelić Marica i Janica Kostelić Marica i Janica Kostelić Marica Kostelić Marica Kostelić Marica Kostelić Janica i Marica Kostelić +22 Ivica, Marica i Ante Kostelić Galerija

Majka Janice i Ivice Kostelića, Marica Kostelić, također je bila sportašica, a njihova oca Antu upoznala je kad joj je bio trener

Sestra i brat Janica i Ivica Kostelić naši su najtrofejniji skijaši, a javnosti je dobro poznat i njihov otac Ante Kostelić zvani Gibs, koji ih je odmalena trenirao.

Ljubav prema sportu Antu je spojila i sa suprugom Maricom Kostelić.

Maricom se u mladosti također bavila sportom, točnije rukometom, a Ante ju je upoznao krajem šezdesetih godina prošloga stoljeća, kada je radio kao rukometni trener ženske ekipe u Ivanić Gradu. Nakon što se rodila ljubav između njih dvoje, Ante se rastao od prve supruge, s kojom ima kći Hrvojku, i oženio Maricom.

Ante i Marica dobili su Ivicu 23. studenog 1979. godine, a Janica je rođena 5. siječnja 1982. godine. Ivica i Janica postali su najbolji skijaši Hrvatske, a Janica je postala najbolja alpska skijašica u povijesti Zimskih Olimpijskih igara.

Marica je svoju djecu pratila na gotovo svim natjecanjima i brinula se da uvijek imaju sve što im treba.

"Jučer sam oprala osam perilica rublja, a sada moram ići peglati i spremati torbe" kazala je svojevremeno za Večernji list te dodala: "Ja kao majka želim biti baka i očekujem da će Janica biti jako nježna majka. Iako ona izgleda odrešito, mislim da dijete svakoga malo premodelira."

Janica jednom je prilikom otkrila da joj je majka najvažnija osoba u životu.

"Mislim da je mama najvažnija osoba u životu. Moja majka Marica je gotovo uvijek bila u pravu. Ni vile, ni jahte, ni uspjesi ne mogu se mjeriti s činjenicom da imate zdravo, pametno i dobro odgojeno dijete. Nadam se da ću i ja jednog dana biti dobra mama" kazala je umirovljena sportašica nekoliko godina prije rođenja sina Oskara, a prošle godine dobila je još jedno dijete. 

O sportskom životu i životnom putu obitelji Kostelić, Tomislav Birtić napisao knjigu pod nazivom "Kostelići – cijela istina".

Pogledaji ovo Janica Kostelić Celebrity Janica Kostelić nakon dugo vremena izašla pred kamere, a ovaj uzbudljivi spektakl koji ju je vratio u prošlost nije htjela propustiti!

Pogledaji ovo Janica Kostelić - 1 Celebrity Janica Kostelić na proslavi rođendana pozirala je pored djeteta koje je rodila prošle godine: "Kakav prekrasan dan..."

Pogledaji ovo Janica Kostelić Celebrity Janica Kostelić snimljena s djecom i misterioznim muškarcem, zanimljivo je i što je navodno rekao dok su se šetali, odmah su krenula nagađanja

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Artukovich - 15 Nicole Artukovich - 16 Nicole Artukovich - 8 Nicole Artukovich - 5 +27 Nicole Artukovich - 7 Celebrity Tko je Amerikanka hrvatskih korijena zbog koje svjetska elita stiže u Dubrovnik? Instagram joj je pun naših kockica!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Enis Bešlagić i Baby Lasagna - 3 Enis Bešlagić i Baby Lasagna - 1 Enis Bešlagić i Zlatko Dalić Baby Lasagna i Elizabeta Ružić - 5 +26 Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna od Enisa Bešlagića primio važno priznanje koje ga je dirnulo: ''Dobiti ovo od čovjeka koji je uljepšao moje djetinjstvo...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene