Nedostaje joj adrenalin

Janica Kostelić nakon dugo vremena izašla pred kamere, a ovaj uzbudljivi spektakl koji ju je vratio u prošlost nije htjela propustiti!

Janica Kostelić Janica Kostelić Danijel Bartolic / CROPIX 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić Janica Kostelić - 2 Janica Kostelić Janica Kostelić Janica i Ivica Kostelić Janica i Ivica Kostelić Janica Kostelić i Daniel Haimerle Janica Kostelić i Daniel Haimerle Janica Kostelić Janica Kostelić +19 Janica Kostelić Galerija

Janica Kostelić viđena na javnom događanju nakon dugo vremena, iskusila je vožnju s višestrukim prvakom u rallyju uoči početka WRC spektakla u Hrvatskoj.

U Hrvatskoj je u tijeku WRC spektakl koji okuplja najbolje vozače svijeta u slavnoj organizaciji, a prvog dana vozače je došla posjetiti i naša slavna sportašica Janica Kostelić.

Najbolja hrvatska sportašica svih vremena odlučila se provozati s WRC legendom Sebastien Ogierom, koji je čak osam puta bio WRC prvak, a uoči adrenalinske avanture nije skrivala uzbuđenje.

''U početku mi je izgledalo sporije nego što sam očekivala, ali išla bih još stotinu puta. Baš je ludo! Način na koji prolaze te zavoje, nevjerojatno kako auto to može podnijeti. Meni je najveća fora kak' može prije lakat zavoja zaštopat, u pet metara sa 130 uspori na 30 na sat!'', izjavila je Janica nakon rally vožnje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by WRC Croatia Rally (@croatiarally)

No, u svemu je itekako uživala, a jasno je da našoj sportašici nakon umirovljenja nedostaje adrenalin i uzbuđenje koje je prije često doživljavala tijekom utrka.

Pogledaji ovo Nenad Lončarić i Tajana Vojvodić Pinky Automoto Ogier najbrži na otvaranju Croatia Rallyja, gledatelji pomagali nakon što je automobil završio na krovu

Janici je ovo bilo prvo pojavljivanje u javnosti nakon dugo vremena, a otkako je završila sa skijaškom karijerom svoj život drži u privatnosti.
Kratko vrijeme bavila se politikom, a ostvarila se i kao majka. Sina Oskara rodila je 1. siječnja 2019., a u rujnu prošle godine dobila je i drugo dijete, čije ime i spol još nije otkrila.

Pogledaji ovo Janica Kostelić - 1 Celebrity Janica Kostelić na proslavi rođendana pozirala je pored djeteta koje je rodila prošle godine: "Kakav prekrasan dan..."

Imperijal je u veljači ove godine podijelio ekskluzivne fotografije Janice koja se ulicama Zagreba šetala u društvu djece i nepoznatog muškarca kovrčave kose.

Kako je pisao Imperijal, Janica je starije dijete vodila za ruku, dok je muškarac gurao kolica s drugim djetetom, a da ih netko fotografira, primijetili su dok su čekali da se otvore vrata ispred jedne zgrade.

U jednom trenutku muškarac je navodno rekao: ''Sačekaj da tata to napravi'', pa se zbog toga mnogi pitaju je li konačno otkrivena enigma o njezinu privatnom životu.

Zadnji njen partner za kojeg se znalo bio je Zvonimir Barišić.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Đonlić Rađa - 6 Viktorija Đonlić Rađa - 3 Viktorija Đonlić Rađa - 2 Viktorija Đonlić Rađa - 1 +26 Viktorija Đonlić Rađa - 4 Celebrity Supruga Dina Rađe prisjetila se fotke u badiću stare nekoliko godina, tada se hvalila i seksi ukrasom: ''S koje si ti planete!?''

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Tomislav Marić ToMa i supruga Marina - 1 Tomislav Marić ToMa i supruga Marina - 21 Tomislav Marić ToMa i supruga Marina - 19 Tomislav Marić ToMa i supruga Marina - 18 +31 Tomislav Marić ToMa i supruga Marina - 13 Celebrity Pjevača iz našeg hit-showa i njegovu suprugu spojila je ljubav prema vjeri, ona se skriva se od medija, no glumila je u jednom njegovom spotu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene