Kakva ljepotica!

Sin Michaela Schumachera ljubi plavušu koja vuče balkanske korijene, prije njega uživala je u zagrljaju nogometaša

Mick Schumacher i Laila Hasanović - 4 Mick Schumacher i Laila Hasanović - 4 Instagram 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Mick Schumacher i Laila Hasanović - 1 Mick Schumacher i Laila Hasanović - 2 Mick Schumacher i Laila Hasanović - 3 Mick Schumacher i Laila Hasanović - 6 Mick Schumacher i Laila Hasanović - 5 Mick Schumacher i Laila Hasanović - 7 Laila Hasanović Laila Hasanović - 5 Laila Hasanović - 4 Laila Hasanović - 3 +15 Laila Hasanović - 2 Galerija

Sin Michaela Schumachera Mick Schumacher ljubi lijepu plavušu iz Bosne i Hercegovine, evo kako izgleda.

Sin legendarnog vozača Formule 1 Michaela Schumachera, Mick Schumacher, od prošle godine u vezi je s ljepoticom koja vuče balkanske korijene.

Pogledaji ovo Michael Schumacher s djecom Celebrity Emotivnim fotografijama djeca Michaela Schumachera prisjetila su se života s njim prije tragedije, javnost ni danas ne zna u kakvom je stanju!

25-godišnji Mick koji jako liči na svog oca objavio je njihovu zajedničku crno-bijelu fotografiju prošlo ljeto i tako potvrdio da je zaljubljen i zauzet na žalost brojnih obožavateljica kojima je itekako zanimljiv.

Njegovo srce osvojila je 23-godišnja Laila Hasanović, vitka plavuša koja se već neko vrijeme bavi modelingom, a rodom je iz Bosne i Hercegovine, točnije Srebrenice.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laila Hasanovic🦂 (@lailahasanovic)

Mick i Laila upoznali su se na Grand Prixu u Belgiji gdje se vjerojatno dogodila i ljubav. Ona je inače uspješna manekenka i 2019. godine bila je u finalu izbora za Miss Universe Danske, a prema pisanju stranih medija često posjećuje rodnu Srebrenicu.

Na svojim profilima imaju nekoliko zajedničkih fotografija, a mladi par doista izgleda kao s naslovnica svjetskih medija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Laila Hasanovic🦂 (@lailahasanovic)

Samo nekoliko mjeseci prije Schumachera, Laila je prekinula vezu s danskim nogometašem Jonasom Windom. 

Pogledaji ovo Michael Schumacher u Ferrariju (firo Sportphoto/DPA/PIXSEL) Preporuke Njihovu idealnu ljubavnu priču prekinula je strašna nesreća, a ona se sada odlučila na neočekivan potez

Inače, Mick je odlučio krenuti očevim stopama i natjecati se u Formuli, a s obitelji, točnije s majkom Corinnom i sestrom Ginom živi na imanju u Švicarskoj.

Tužna priča o njegovu ocu i dalje mnoge ostavlja u nevjerici, a koja se dogodila kada je Michael na skijanju u francuskim Alpama sletio sa staze i glavom udario u kamen. Iako je imao kacigu, zadobio je teške ozljede zbog kojih je već godinama u komi. Ostao bi na mjestu mrtav da nije imao kacigu, a informacije o njegovu stanju posljednjih godina cure na kapaljku.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 +26 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus pokazala novi detalj kojim je ukrasila svoje zamamno tijelo: "Jeste li upoznali moj novi...?"

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Slavlje u domu Harisa Džinovića - 2 Slavlje u domu Harisa Džinovića - 3 Slavlje u domu Harisa Džinovića - 1 Slavlje u domu Harisa Džinovića - 4 +28 Haris Džinović - 3 Celebrity Pogledajte atmosferu s velike fešte u domu Harisa Džinovića, naseljem se orio veliki hit: ''Hoće da mi kažu s kim to spavaš...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene