Treba i odmoriti

Usred poslovne krize odlučila se na bijeg od svega i uživa u čarima Italije sa suprugom

Stella McCartney i Alasdhair Willis Stella McCartney i Alasdhair Willis Profimedia 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Stella McCartney i Alasdhair Willis - 5 Stella McCartney i Alasdhair Willis - 6 Stella McCartney i Alasdhair Willis - 7 Stella McCartney i Alasdhair Willis - 4 Stella McCartney i Alasdhair Willis - 3 Stella McCartney i Alasdhair Willis - 2 Stella McCartney i Alasdhair Willis - 1 Stella McCartney i Alasdhair Willis - 5 Stella McCartney i Alasdhair Willis - 4 Stella McCartney i Alasdhair Willis - 3 +6 Stella McCartney i Alasdhair Willis - 2 Galerija

Modna dizajnerica Stella McCartney uhvaćena je kako uživa na plaži sa suprugom Alasdhairom Willisem na talijanskoj obali.

Vrhunska modna dizajnerica Stella McCartney pokazala je svoje prirodno tijelo i figuru na talijanskoj obali u mjestu Capri gdje trenutno provodi ljetovanje sa suprugom Alasdhairom Willisem.

Pogledaj i ovo showbuzz U ženskom društvu Ovako se zabavlja nakon razvoda!

Stella se utegnula u crni jednodijelni kupaći kostim s dubokim prorezom na dekolteu, a njen suprug uskladio se sa suprugom u crnim kupaćim hlačicama.

Par je plovio jahtom, a pred paparazzima su izmijenili i nekoliko romantičnih poljubaca te se fotografirali mobitelom.

Fotografije para možete vidjeti OVDJE.

Stella i Alasdhair u braku su već 19 godina, a par se upoznao kad ga je dizajnerica zaposlila kao konzultanta.

''Bila je to ljubav preko stola za doručak", rekao je Willis jednom za Vogue.

"Imali smo sastanak na doručku u Brown'su i od tada se nismo razdvajali. Nazvao sam je tog poslijepodneva. Nisam imao pojma hoću li dobiti odgovor, to je bio tračak nade. Moglo je poći po zlu. Srećom, rekla je da, a ostalo je povijest. Mi smo sretni. Poštujemo jedno drugo, uživamo u društvu i ona mi je najbolja prijateljica. Volim se družiti s njom'', pričao je o svojoj voljenoj.

Njihova je ljubav iskrena, a par se međusobno neizmjerno podržava što pokazuje i činjenica da Alasdhair gostuje na svim revijama koje McCartney organizira.

Bračni par zajedno ima čak četvoro djece: sinove Millera i Becketta te kćeri Reiley i Bailey.

Stella je nedavno napunila medijske stupce zbog navodne svađe s Victorijom Beckham.

Naime, jedna od Stellinih najvažnijih stilistica otišla je raditi za Victoriju Beckham koja je Stelli oduvijek rival.

Iako se u privatnom životu trude ostati u dobrom odnosu, blizak izvor za Daily Mail kaže da između njih postoji itekakva tenzija na poslovnom području.

Stella se nedavno suočila i s velikim padom zainteresiranosti za njezine odjevne komade pa su tako cijene odjeće i dodataka drastično smanjene kako bi se pokrili troškovi i zaostaci, a Stella je ostala bez više od 50% plaće koju je dobivala do sada.

Razlog velikog pada je korona kriza, navodi Daily Mail.

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos +22 Vlatka Pokos Celebrity Vlatka Pokos istaknula bujne grudi i figuru u bikiniju pa objavila niz zavodljivih fotki s plaže!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Esma Karaselimović i Dženisa Pecotić Esma Karaselimović i Sean Connery Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 1 +8 Lana Jurčević - 3 Celebrity Lana Jurčević pohvalila se svojom mamom od koje je naslijedila izgled, a nemamo je često priliku vidjeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene