Nastupio je s gostom!

Komentari na novog pobjednika hit-showa gomilaju se na društvenim mrežama: ''Išle su mi suze, bio si fenomenalan!''

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Faris Pinjo i Marko Bujanović Marko Bujanović i Faris Pinjo kao Gazde, TLZP Marko Bujanović i Faris Pinjo kao Gazde, TLZP Marko Bujanović i Faris Pinjo kao Gazde, TLZP Marko Bujanović i Faris Pinjo kao Gazde, TLZP Marko Bujanović i Faris Pinjo kao Gazde, TLZP Faris Pinjo kao Gazde, TLZP Marko Bujanović i Faris Pinjo kao Gazde, TLZP Faris Pinjo kao Gazde, TLZP Faris Pinjo kao Gazde, TLZP +23 Faris Pinjo, TLZP Galerija

Faris Pinjo se u devetoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirao u grupu Gazde i odnio svoju prvu pobjedu, ovo su neki od komentara gledatelja.

Glazbenik Faris Pinjo u devetoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato" transformirao u grupu Gazde i odnio svoju prvu pobjedu.

Svojom transformacijom oduševio je publiku, a nakon što je početak pjesme nastupio s članovima benda, u jednom trenu na pozornici mu se pridružio i sam pjevač Gazda Marko Bujanović.

Kako vam se svidio nastup Farisa kao Gazdi?

  • Top!
  • Flop!

Ukupno glasova:

"Toliko mi je drago što su Gazde došli večeras. Farise, ovo je uz Eda Sheerana i Kaariju, meni bio tvoj najbolji nastup. Bilo je sjajno i ovo je bilo savršeno otvaranje ove emisije", rekao mu je Mario Roth.

"Ja kad sam ga slušao iza paravana mislio sam da sam to ja", nasmijao je sve u studiju frontmen Gazdi.

Pogledaji ovo Goran Navojec i Tomislav Marić ToMa kao Vice Vukov, TLZP Celebrity Gorana Navojca nismo navikli vidjeti ovako emotivnog, evo što mu je izmamilo suze na oči

A oduševljeni su i gledatelji emisije koji su ostavili svoje reakcije na društvenim mrežama.

''Rasturio si!'', ''Dirnuo si me u dušu'', ''Svaka čast, dečki'', ''Bolje ne može, bravo!'', ''Bio je fenomenalan, kao izvorni pjevač'', ''Išle su mi suze, bravo Faris'', ''Koje otvaranje, koja izvedba!'', bili su samo neki od brojnih komentara.

A Faris se i sam oglasio na društvenim mrežama.

''Gazde, hvala vam na lijepom druženju i podršci, hvala i Novoj TV što ste mi omogućili već drugo gostovanje u TLZP! Uživao sam, velika je ovo pjesma'', napisao je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Faris Pinjo (@fankerinho)

Posjetimo, Faris je već imao gosta pjevača, a dok je izvodio pjesmu ''Prava ljubav'' Lane Jurčević i Luke Nižetića na bini mu se pridružio Nižetić.

Pogledaji ovo Enis Bešlagić i Mia Negovetić kao Hari Mata Hari, TLZP Celebrity Bešlagića pjesma ganula do suza, no bio je raspoložen i za šalu: "Malo sam prehlađen pa mi udara na emocije"

Faris je dosad osim Lane i Gazdi, utjelovio Doris Dragović, Eda Sheerana, Pink, Bijelo dugme, Kaariju, Freddieja Mercuryja i Raffaellu Carru.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 4 +25 Franka Batelić i Vedran Ćorluka Celebrity Vedran Ćorluka oduševio fotografijom sinčića Viktora, pogledajte u čijem je dresu pozirao  

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Sophia Bush i Ashlyn Harris Sophia Bush i Ashlyn Harris Sophia Bush i Ashlyn Harris Sophia Bush i Ashlyn Harris +15 Sophia Bush i Hilarie Burton Celebrity Glumica iz hit-serije u prvom službenom izlasku s djevojkom nakon priznanja da voli žene, prije manje od godinu dana razvela se od drugog muža!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene