Iz udobnosti svog doma

Naša glumica iznenadila objavom nikad opuštenijih fotografija, a mnogi su pomislili da se odvažila na drastičnu promjenu!

Petra Dugandžić - 1 Petra Dugandžić - 1 Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Dugandžić - 11 Petra Dugandžić - 9 Petra Dugandžić - 3 Petra Dugandžić - 12 Petra Dugandžić - 8 Petra Dugandžić - 7 Petra Dugandžić - 6 Petra Dugandžić - 5 Petra Dugandžić - 4 Petra Dugandžić - 10 +20 Petra Dugandžić - 2 Galerija

Naša glumica Petra Dugandžić objavila je nove fotografije iz udobnosti svog doma, a na prvu je izgledalo kao da se ošišala skroz na kratko.

Naša glumica Petra Duganžić novim je fotografijama nakratko zbunila pratitelje koji su pomislili da je kosu ošišala skroz na kratko.

Naime, Petra je u kratkoj rozoj pidžami pozirala iz udobnosti svog doma, a na fotografijama je imala začešljanu kosu te se na prvu činilo kao da je skroz kratka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Dugandzic (@p.dugandzic)

Uz nove objave napisala je i nekoliko motivirajućih citata, a mnogi su je pohvalili i da u pidžami izgleda sjajno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Dugandzic (@p.dugandzic)

Inače, Petra je neke od najznačajnijih uloga ostvarila u serijama "Zlatni dvori", "Larin izbor", "Stella", "Najbolje godine" i "Bogu iza nogu".

Već je godinama naša uspješna kazališna, televizijska i filmska glumica, a svojim humorom i otvorenošću osvojila je javnost još od samih početaka.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić na Instagramu Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić +24 Iva Šarić - 1 Celebrity Iva Šarić ovako je obilježila uspjeh supruga Brune Petkovića, objava na Instagramu kao dokaz da je njegova najveća podrška!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović - 3 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović - 2 Kolinda Grabar-Kitarović i Jakov Kitarović - 4 +25 Kolinda Grabar-Kitarović i Zlatko Dalić Celebrity Kolinda Grabar-Kitarović upozorila fanove na opasnost koja sve češće vreba u današnje vrijeme: ''Ne nasjedajte!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene