U samo godinu dana

Zdravstveno stanje Brucea Willisa se pogoršalo, njegova obitelj strahuje od najgoreg

Bruce Willis Bruce Willis Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis Bruce Willis s obitelji - 1 Bruce Willis - 2 Bruce Willis - 1 Bruce Willis - 2 Bruce Willis - 1 Bruce Willis Bruce Willis Bruce Willis - 2 Bruce i Rumer Willis +19 Bruce i Tallulah Willis - 4 Galerija

Obitelj Brucea Willisa rastužila je njegove fanove najnovijim vijestima o glumcu, čini se da je njegova bolest naglo napredovala.

Obitelj Brucea Willisa rastužila je fanove glumca najnovijim vijestima o njegovom zdravstvenom stanju.

''Bruce ima dobrih i loših dana, ali u posljednja dva mjeseca bilo je puno više loših dana nego dobrih'', rekao je izvor za Us Weekly.
Bliski izvor još je potvrdio da se obitelj boji koliko mu je još dugo ostalo.

Da je glumcu bolest napredovala rekao je prije Glenn Gordon Caron koji ga je posjetio.

''Moj osjećaj je da on samo prve tri minute razgovora zna tko sam. Ne priča više, nekada je bio strastveni čitač, a sada je od toga odustao.''

''Sve te jezične vještine više mu nisu dostupne. Kad ste s njim, znate da je on Bruce i zahvalni ste što je tu, ali nema u njemu više radosti življenja'', dodao je.

Da uživaju s njim koliko god mogu, pokazale su i njegovi ženski članovi obitelji, kćer Rumer i supruga Emma Heming koja je podijelila njihovu fotografiju povodom Dana zahvalnosti, a na kojoj je pozirala cijela obitelj Willis.

Rumer se malo kasnije javila fotografijom na kojoj Bruce miluje njenu ruku i prislanja ju na obraz.

Podsjetimo, u ožujku ove godine Bruceova je obitelj objavila da mu je dijagnosticirana frontotemporalna demencija (FTD), neuobičajen oblik demencije koji uzrokuje pogoršanje ponašanja, osobnosti i govora.

"Frontotemporalna demencija okrutna je bolest za koju mnogi od nas nikad nisu čuli, a može pogoditi svakoga. Za ljude mlađe od 60 to je najčešći oblik demencije i raširenija je nego što mislimo jer za dijagnozu nekad trebaju godine. Danas je još neizlječiva, za što se nadamo da će se promijeniti u narednim godinama. Kako Bruceovo stanje napreduje, nadamo se da će medijska pažnja podići svijest o bolesti koju treba više istraživati", objasnila su tada u priopćenju.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Šerifović - 2 Marija Šerifović - 3 Marija Šerifović - 4 Marija Šerifović - 2 +26 Marija Šerifović - 1 Celebrity Mariji Šerifović ostvarila se velika želja, vijest je dosad čuvala u strogoj tajnosti: ''Sine moj...''

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Mia Kovačić Mia Kovačić Mia Kovačić Mia Kovačić +25 Mia Kovačić Nekad i sad Jedna od naših najljepših voditeljica kao da nije ni dana ostarjela od početka karijere, a na malim ekranima prisutna je već dva desetljeća!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene