"Baca li samo meni...?"

Zanosna Nives Celzijus uživala je u društvu našeg poznatog voditelja, kojeg je usporedila s Bradom Pittom!

Nives Celzijus Nives Celzijus Instagram/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus i Dalibor Petko Nives Celzijus i Dalibor Petko Nives Celzijus i Dalibor Petko Nives Celzijus i Dalibor Petko Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 3 +19 Nives Celzijus - 1 Galerija

Nives Celzijus plijenila je poglede na reviji Ivice Skoke u Zagrebu, koju je pratila u društvu Dalibora Petka.

Dizajner Ivica Skoko otvorio je sezonu modnih događanja u Zagrebu revijom u Hrvatskom narodnom kazalištu.

Revija je okupila brojna poznata lica i nije se bilo lako istaknuti u masi, no Nives Celzijus je to, kao i uvijek, ipak pošlo za rukom.

Pogledaji ovo Nives Celzijus Celebrity Nives je ponovo uspjela dići Celzijuse svojom pojavom, pogledajte izdanje u kojem je bila magnet za poglede!

Ona je za ovu prigodu odabrala pripijenu haljinu od prozirne tkanine u boji kože i s dubokim dekolteom, u kojoj nikako nije mogla proći neopaženo.

Društvo na reviji previo joj je voditelj Dalibor Petko, kojeg je usporedila s poznatim holivudskim ljepotanom.

Pogledaji ovo Nives Celzijus - 5 Celebrity Nives prozvali caricom, a bit će vam jasno zašto kad vidite tko stoji iza raskošnog buketa ruža kojim se pohvalila!

"Baca li samo meni večeras Dalibor Petko malo na Brada Pitta?" upitala je Nives u pričama na Instagramu, gdje je pokazala i da se odlično zabavila u Petkovu društvu.

Što vi kažete?

Podsjeća li i vas Dalibor Petko na Brada Pitta?

  • Ma isti su!
  • Nema nikakve sličnosti!

Ukupno glasova:

Inače, osim Nives, na reviji Ivice Skoke istaknule su se i Mila Elegović, Snježana Schillinger i Borna Kotromanić, a Ana Ušrula Najev pojavila se u društvu Farisa Pinje, za kojeg se već neko vrijeme šuška da joj je dečko.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivica Tucak - 4 Ivica Tucak - 3 Ivica Tucak - 2 Ivica Tucak - 1 +27 Ivica Tucak i Zlatko Dalić Zanimljivosti Ivica Tucak pokazao koliki je romantik, evo kako je iznenadio suprugu dok ga je čekala da se vrati kao svjetski prvak!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jerko Marinić Kragić i Ana Koro - 2 Jerko Marinić Kragić i Ana Koro - 6 Jerko Marinić Kragić i Ana Koro - 8 Jerko Marinić Kragić i Ana Koro - 7 +25 Jerko Marinić Kragić i Ana Koro - 10 Celebrity Jedan od naših najzgodnijih vaterpolista pao je u zagrljaj svojoj djevojci, a njegov potez posebno je sve raznježio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene