gospodin fatalni

Melkior iz MasterChefa u društvu naše lijepe voditeljice razvukao široki osmijeh, a pohvalio se i fotografijom sa sportskim legendama!

Melkior Bašić Melkior Bašić Damir Krajac/Cropix 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Melkior Bašić, Dubravko Šimenc, Silvio Marić, Filip Jurčić Melkior Bašić i Ana Radišić Melkior Bašić, Dubravko Šimenc, Silvio Marić, Filip Jurčić Melkior Bašić Melkior Bašić Melkior Bašić Melkior Bašić, Stjepan Vukadin i Damir Tomljanović Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin kuhali u restoranu Konavoski dvori - 10 Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin kuhali u restoranu Konavoski dvori - 12 Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin kuhali u restoranu Konavoski dvori - 13 +19 Weekend media festival, Stjepan Vukadin, Damir Tomljanović, Melkior Bašić Galerija

Melkior Bašić sudjelovao je na humanitarnom šahovskom turniru, gdje se družio s brojnim drugim poznatim Hrvatima.

Naš popularni chef Melkior Bašić, kojega je šira javnost upoznala kao člana žirija showa MasterChef, sudjelovao je na humanitarnom šahovskom turniru poznatih za pomoć dječjim bolnicama, koji je održan u zagrebačkoj konobi Mašklin i Lata.

Sudeći po fotografijama, Melkior se odlično zabavio u društvu brojnih poznatih Hrvata, a posebice s voditeljicom Anom Radišić, s kojom je pozirao nasmiješen od uha do uha.

Pogledaji ovo Melkior Bašić Celebrity Melkior otkrio kojim je jelom osvojio suprugu, iznenadit će vas koliko je jednostavno: "Probajte i vi osvojiti svoju!"

S turnira je na društvenim mrežama podijelio i fotografiju na kojoj s njim za stolom sjede naši proslavljeni sportaši Dubravko Šimenc i Silvio Marić te glumac Filip Jurčić.

"Desna strana pobjednici, lijeva strana pravi igrači", napisao je uz fotku koju možete pogledati u našoj galeriji.

Inače, Melkior je u MasterChefu stekao i laskavu titulu "gospodin fatalni", a evo što on i njegova supruga o tome misle.

"Gospodin fatalni, hahaha! Što da kažem na to? Supruga se smije tome, kaže: 'Onaj moj fatalni, dođi simo, imaš zadatke u kući.' I dalje sam ja Melkior koji je njezin suprug, a ona moja supruga. Imao sam puno nadimaka, i dandanas ih imam, a koje vi ne znate i nećete ih ni saznati! Ali fatalni, zanimljiv je nadimak, ne znam po čemu fatalni, ali dobro", rekao nam je.

Pogledaji ovo Melkior Bašić, Damir Tomljanović i Stjepan Vukadin Celebrity Omiljeni chefovi iz MasterChefa udružili snage u kuhinji pa završili u društvu policije!

Uz Melkiora žiri showa MasterChefa čine još chefovi Stjepan Vukadin i Damir Tomljanović.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Dalibor Matanić i Helena Minić - 3 Dalibor Matanić i Helena Minić - 2 Dalibor Matanić i Helena Minić Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić +20 Helena Minić Matanić i Dalibor Matanić Celebrity Tko je supruga Dalibora Matanića? Oženio se njome nakon šest mjeseci veze, a ovako je ona nekada o njemu govorila: ''Ja sam za tu ljubav spremna…''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Eni Šukunda Eni Šukunda Eni Šukunda Eni Šukunda +23 Eni Šukunda Nekad i sad Naša bivša misica drastično se promijenila od osvajanja krune, no ne skriva svoje zahvate: "Doktor je rekao da me ne želi vidjeti sljedećih 10 godina!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene