''Napokon zajedno!''

Iris Livaja pokazala s kim su se ona i Marko družili u noćnom izlasku Grčkoj, a zabavljala ih je bivša eurovizijska natjecateljica

Marko i Iris Livaja - 4 Marko i Iris Livaja - 4 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko i Iris Livaja - 2 Marko i Iris Livaja - 3 Marko i Iris Livaja - 5 Marko i Iris Livaja - 6 Marko i Iris Livaja - 1 Iris Livaja - 4 Iris Livaja - 3 Iris Livaja - 5 Iris Livaja - 1 Iris i Marko Livaja - 2 +19 Iris i Marko Livaja Galerija

Marko i Iris Livaja na odmoru su u Grčkoj, a u rijetki noćni izlazak otišli su s prijateljima koje dugo nisu vidjeli, dok im je pjevala bivša eurovizijska natjecateljica.

Naš nogometaš Marko Livaja i njegova supruga Iris Livaja otputovali su na odmor u Grčku, gdje su ih dočekali dugogodišnji prijatelji nogometaš Anel Šabanadžović, koji igra za AEK, i njegova supruga.

Parovi su odlučili izići u noćni klub te su se zabavljali u separeu, a uživali su u nastupu bivše eurovizijske natjecateljice.

''Napokon zajedno'', napisala je Iris na zajedničkoj fotografiji njih dviju, a potom su se i svi zajedno fotografirali u separeu.

Pjevala im je Eleni Foureira, drugoplasirana s Eurosonga koja je 2018. godine predstavljala Cipar s pjesmom ''Fuego''. Uz nju su nastupili i grčko-ciparska kantautorica Anna Vissi te grčki pjevač Antonis Remos.

Pogledaji ovo Iris Livaja Celebrity Pogledajte kako se Iris Livaja provodila na tribini uoči utakmice svog Livaje, ovakvo veselje nije dugo potrajalo

Inače, Iris Marka često prati na utakmicama, a on ne skriva koliko je sretan jer mu je ona najveća podrška. Nedavno je tako bila i na utakmici u Velikoj Gorici.

Vjenčali su se 2022. godine nakon osam godina veze, a zajedno imaju i kćer Elizabet te sina Lorenza.

Pogledaji ovo Iris i Marko Livaja Celebrity Iris Livaja romantičnom fotografijom obilježila posebnu obljetnicu sa svojim Markom: “Ljubav s tobom!”

Poznato je i kako su mnogi pokušali spriječiti njezinu ljubav s Markom zbog razlike u godinama, a Iris je jednom prilikom o svemu otvoreno progovorila za Slobodnu Dalmaciju.

"Kad sam ga tek upoznala, mislila sam - on je malo mlađi, on je mislio - ona je malo starija, a onda kada je sve to skupa krenulo, bilo je kasno. Bilo je tu ljudi koji su na sve moguće načine pokušavali spriječiti našu ljubav. Znali smo da će vrijeme biti najbolji pokazatelj i pokazati nam hoćemo li ostati zajedno. I, eto, pokazalo je", rekla je Iris.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 1 Kate Middleton - 4 Irska garda odaje počast Kate Middleton - 2 +28 Irska garda odaje počast Kate Middleton - 3 Celebrity Kate Middleton napokon viđena u javnosti prvi put u svom kaosu koji se događa posljednjih mjeseci, pojavila se na potpuno neočekivanom mjestu

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 2 +26 Maja Šuput - 1 Celebrity Šuput na mukama zbog muža i sina, bit će vam sve jasno kad vidite što Nenad drži u rukama: ''Je l' se pita netko kak' ćemo s tim?''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene