zasluženi odmor

Srpska glumica koju domaća publika jako dobro zna iz serije koja je rušila rekorde gledanosti, oduševila je objavom fotografije s Malte!

Marija Karan Marija Karan Instagram 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Marija Karan - 3 Marija Karan - 4 Marija Karan - 1 Marija Karan Marija Karan Marija Karan - 21 Marija Karan Marija Karan - 15 Marija Karan - 16 Marija Karan - 17 +11 Marija Karan - 18 Galerija

Marija Karan na svojim Instagram storijima otkrila kako je otputovala na Maltu gdje se odlično zabavlja.

Srpska glumica Marija Karan odlučila je otići u malo toplije krajeve na odmor pa je pokazala svojim pratiteljima kako se tamo provodi.

Objavila je mnoštvo fotografija u dvodijelnom crnom badiću koji je istaknuo njezin ravni trbuh, a preko toga je nosila crni kaftan i slamnati šešir na glavi.

Pokazala je kako plovi brodom, ali i predivnu pješčanu plažu na kojoj se nalaze fora barovi. Glumica se nedavno zaručila za svog partnera Marka Gvozdenovića koji je ujedno i sin crnogorskog političara Branimira.

Podsjetimo, Marija je, osim u našoj seriji ''Larin izbor'' koja je svojevremeno rušila rekorde gledanosti, imala uloge i u nekim holivudskim ostvarenjima, pa je tako s Jean-Claudeom Van Dammeom snimila film "Assassination Games", dok se uz glumačku legendu Anthonyja Hopkinsa pojavila u filmu "Obred".

Iza sebe ima i propali brak s holivudskim producentom Joelom Lubinom, s kojim je dobila sina Marka.

Prije par godina punila je medijske stupce burnom vezom s tadašnjim dečkom Vladanom Balbanom koji joj je nakon jedne žustre svađe opalio i šamar. Navodno su zajedno proveli večer u jednom restoranu, u kojem su se posvađali, a Vladan je glumicu udario po licu na ulici, nakon čega mu je ona vatrogasnim aparatom razbila staklo na automobilu i svađa se nastavila.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Blanket Jackson (Foto: Getty Images) Michael Jackson (Foto: Getty Images) Blanket Bigi Jackson - 3 Blanket Bigi Jackson - 2 +25 Blanket Bigi Jackson - 1 Celebrity Zbog ovih prizora Michaela Jacksona i sina na balkonu tada je izbio veliki skandal, a evo u kakvog je muškarca izrastao ovaj dječačić sa slike!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Lejla Filipović - 1 Lejla Filipović - 2 Lejla Filipović - 4 Lejla Filipović - 1 +29 Lejla Filipović - 2 Celebrity Lejla Filipović pokazala je svoju nećakinju, sad svi komentiraju njenu ljepotu: ''Kao blizanke, ista tetka!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene