baš uživaju!

Šuput je s obitelji ovaj put pronašla zabavu u zagrebačkom muzeju, a objavljene fotke naslućuju da su se Bloomu instalacije posebno svidjele!

Maja Šuput s obitelji - 6 Maja Šuput s obitelji - 6 Maja Šuput/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput s obitelji - 8 Maja Šuput s obitelji - 7 Maja Šuput s obitelji - 5 Maja Šuput s obitelji - 6 Maja Šuput s obitelji - 4 Maja Šuput s obitelji - 3 Maja Šuput s obitelji - 2 Maja Šuput s obitelji - 1 Maja Šuput Maja Šuput - 4 +19 Maja Šuput - 3 Galerija

Maja Šuput je sa svojom obitelji posjetila Muzej iluzija u Zagrebu, a sa zanimljivim fotkama pohvalila se na Instagramu.

Naša pjevačica Maja Šuput često koristi priliku da se s obitelji uputi na putovanje kako bi se odmorila od nastupa i posla, ali ovoga puta zabavu je pronašla u Zagrebu. 

Naime, kraljica svadbi sa suprugom Nenadom i sinčićem Bloomom posjetila je zagrebački Muzej iluzija.

Pogledaji ovo Maja Šuput, Martina Tomčić, Fabijan Pavao Medvešek i Davor Bilman - 1 Celebrity Žiri omiljenog showa našao se na okupu, a otkrili su i povod koji je itekako razveselio gledatelje: ''Danas smo i službeno otvorili…''

Maja je na svom Instagramu objavila iluzionističke fotografije na kojima su obiteljski pozirali.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

"Jedna od boljih stvari kad u godinama postaneš mama je što i sama postaneš dijete opet", napisala je Maja u opisu. 

Inače, Šuput cijele godine marljivo radi na svojoj figuri kako bi uvijek bila spremna za skidanje u badić, s obzirom na to da s obitelji i preko zime voli pobjeći u toplije krajeve, pa su tako ovu godinu započeli odmorom na Sejšelima, a potom su bili i u Dubaiju.

Pogledaji ovo Maja Šuput Celebrity Maja Šuput pokazala što je to malenog Blooma uzrujalo do ruba suza, nije se mogao s tim pomiriti: "Dakle, dijete zna što želi"

Podsjetimo, Maja i njezin suprug Nenad Tatarinov dobili su sina u ožujku 2021. godine i dječak je nedavno proslavio treći rođendan, a par je u braku od svibnja 2019.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Declan Rice i Lauren Fryer - 12 Declan Rice i Lauren Fryer - 10 Declan Rice i Lauren Fryer - 11 Declan Rice i Lauren Fryer - 9 +14 Declan Rice i Lauren Fryer - 8 Celebrity Mladi nogometaš i njegova djevojka atipičan su nogometni par, a zbog zlih komentara na izgled koje ona dobiva stao joj je u obranu i odbrusio hejterima!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 7 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 6 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 5 +27 Ella Dvornik i Charles Pearce na ročištu u Puli - 4 Celebrity Ella i Charles nakon novog brakorazvodnog ročišta objavili zanimljive poruke na društvenim mrežama, čini se da se sve neće tako lako riješiti?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene