bez okolišanja

Pogledajte kako je Lepa Brena reagirala na Ibrahimovićev dolazak na Sanremo uz njezin hit, sve je rekla jednom riječju!

Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović Profimedia 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena i Zlatan Ibrahimović Zlatan Ibrahimović - 1 Zlatan Ibrahimović - 2 Zlatan Ibrahimović - 3 Zlatan Ibrahimović - 4 Zlatan Ibrahimović - 5 Zlatan Ibrahimović - 6 Zlatan Ibrahimović - 7 Zlatan Ibrahimović - 8 Zlatan Ibrahimović - 9 +14 Zlatan Ibrahimović Galerija

Lepa Brena na društvenim je mrežama otkrila što misli o Zlatanu Ibrahimoviću, nakon što je on na pozornicu Sanrema išetao uz njezinu pjesmu "Luda za tobom".

Pjevačica Lepa Brena oglasila se na društvenim mrežama nakon što je nogometaš Zlatan Ibrahimović išetao na pozornicu Sanrema uz pratnju orkestra koji je svirao njezin hit "Luda za tobom".

Brena je u pričama na Instagramu podijelila snimku s festivala, uz koju je samo jednom riječju rekla što misli o Zlatanu.

"Maestro", napisala je Brena uz snimku te je dodala i emotikon plavog srca.

Ibrahimović je 2021. godine bio gostujući voditelj na Sanremu, a tada se na pozornicu popeo uz pjesmu Nade Topčagić "Jutro je". I Nada je bila oduševljena njegovim potezom te mu je zahvalila na društvenim mrežama, a nakon toga je nastupila i na proslavi njegova 40. rođendana.

Pogledaji ovo Helena Seger Celebrity Partnerica Zlatana Ibrahimovića u tijesnom outfitu pokazala da nimalo ne zaostaje za njim kad su kondicija i trening u pitanju!

Inače, Talijani na Sanremu biraju svojega predstavnika za Eurosong, a festival ove godine traje pet dana.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William Princ William Princ William Princ William - 1 +25 Princ William - 2 Celebrity Princ William oglasio se prvi put nakon očeve teške dijagnoze, prekinuo je šutnju i o supruzi Kate

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Turudić sa sinom Ivanom Ivan Turudić s kćeri Nikolinom Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić +10 Ivan Turudić i supruga Tatjana Pavelić Turudić Celebrity Tko su djeca Ivana Turudića? Studirali su u Americi pa su se vratili u Hrvatsku, a evo i kako izgledaju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene