teško mu to pada

Bolesni kralj Charles od Harryja i Meghan želi samo jedno: ''Apsolutno je predan tome''

Kralj Charles - 2 Kralj Charles - 2 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles - 1 Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Instagram) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Princeza Lilibet s roditeljima - 2 Kralj Charles i Camilla - 7 Kralj Charles i Camilla - 6 Kralj Charles i Camilla - 5 Kralj Charles i Camilla - 4 +19 Kralj Charles i Camilla - 3 Galerija

Kralj Charles želi se više družiti s djecom princa Harryja i Meghan Markle, odvojenost od unučadi 75-godišnjaku teško pada.

Kralj Charles nije zadovoljan samo time da vidi djecu Harryja i Meghan Markle, Archieja i Lilibet, preko videopoziva, otkrili su kraljevski izvori.

Monarh, koji se od veljače liječi od raka, rekao je prijateljima da je odlučniji nego ikad da izgradi vezu s Archiejem i Lilibet, rekli su kraljevski izvori za Mirror.

Djecu iz Sussexa susreo je samo nekoliko puta otkako su se rodila i želi nadoknaditi izgubljeno vrijeme, s obzirom na dugotrajnu svađu koju Harry ima s ostatkom kraljevske obitelji.

Izvori su magazinu rekli da je kralj Charles poslao Lilibet srdačan dar i čestitku za proslavu njezina rođendana prošlog tjedna.

''Kralj je apsolutno predan tome da bude prisutan u životima svih svojih unuka. On cijeni obitelj iznad svega i kakav god bio njegov odnos sa sinom, nikada se ne bi zadovoljio samo time da vidi svoje unuke na neobičnom videopozivu'', rekao je izvor.

Podsjetimo, Lilibet je prošlog tjedna slavila rođendan, a na proslavu su navodno bili pozvani i Charles i Camilla te William i Kate. Ipak, na rođendan nisu došli, ali su bili prisutni neki drugi članovi obitelji.

Kralj Charles nedavno je održao i prvi govor otkako je otkrio da boluje od karcinoma, a ti prizori bili su posebno emotivni te su obišli svijet.

Pogledaji ovo Kraljica Camilla Celebrity Fotografije kraljevskih suza obilaze svijet, ovakve prizore dosad smo rijetko imali priliku vidjeti

Pogledaji ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla Celebrity Na novim fotografijama kralja Charlesa svi su primijetili jednu promjenu na njemu, je li ovo dobar znak?

Pogledaji ovo Princ Harry i Meghan Markle Celebrity Ovi prizori prije šest godina obišli su svijet, a nagađa se kako će Harry i Meghan važan datum obilježiti ove godine: ''Princ je jako romantičan...''

Pogledaji ovo Meghan Markle - 2 Celebrity Meghan Markle opet se inspirirala princezom Dianom, za mješavinu kašmira i svile izdvojila je pozamašnu cifru!

Pogledaji ovo Princ Harry i Meghan Markle Celebrity Meghan Markle preboljela je dramu oko kraljevske obitelji, ali Harry još uvijek razmišlja o prošlosti? Evo što kaže stručnjak!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Rihanna - 4 Rihanna - 6 Rihanna - 3 Rihanna - 2 +28 Rihanna - 1 Celebrity Jedna od najvećih svjetskih zvijezda iznenadila novim imidžem, promjena je baš drastična!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa u Puli Dua Lipa u Puli Dua Lipa u Puli Dua Lipa +25 Dua Lipa - 1 Celebrity Dua Lipa u Puli raspametila publiku jednom rečenicom na hrvatskom jeziku, pogledajte atmosferu s koncerta

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene