"ona je glavni pokretač..."

Meghan Markle preboljela je dramu oko kraljevske obitelji, ali Harry još uvijek razmišlja o prošlosti? Evo što kaže stručnjak!

Princ Harry i Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle - 6 Meghan Markle - 5 Princ Harry i Meghan Markle - 3 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry Kate Middleton i Meghan Markle +19 Meghan Markle - 2 Galerija

Već je poznato da Meghan Markle i princ Harry nemaju najsjajnije odnose s kraljevskom obitelji, a stručnjak sada tvrdi kako se ona pomirila s cijelom situacijom.

Prema navodima kraljevskog stručnjaka, Meghan Markle povukla se iz kraljevke obitelji i vremena koje bi provodila s njima, ali princ Harry, kako kaže, još uvijek razmišlja o prošlosti. 

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa odstupili su s mjesta viših članova kraljevske obitelji 2020. godine i uništili svoj odnos s njima kada su iznijeli brojne bombastične tvrdnje o životu iza zidina palače.

Kraljevska svađa pogoršala se tijekom godina, ali kraljevski autor Tom Quinn vjeruje da je Meghan sada preboljela dramu.

Razgovarajući ekskluzivno za The Mirror, Quinn je iznio neke detalje. 

"Čini se da je Meghan donekle napredovala, ali tada je bila dio kraljevske obitelji samo relativno kratko vrijeme i ima mnogo više na što se mora usredotočiti u Sjedinjenim Državama nego njezin suprug", rekao je.

Harry i Meghan preselili su se u Ameriku nakon što su istupili iz kraljevske obitelji i sada žive u Montecitu u Kaliforniji.

"Ona je glavni pokretač njihovih poduzeća u Sjedinjenim Državama, gdje, nakon što svako jutro izvede psa u šetnju, Harry ima malo posla pa razmišlja o prošlosti", kaže Quinn.

Vojvoda od Sussexa poduzeo je male korake kako bi pokušao popraviti svoj narušeni odnos s kraljevskom obitelji. Otputovao je u Veliku Britaniju još u veljači kako bi se sastao s kraljem Charlesom nakon što je monarhu dijagnosticiran rak.

Međutim, Harry i Charles nisu uspjeli obnoviti odnos kada je vojvoda od Sussexa otputovao u London prošlog mjeseca. Harry se također tek treba sastati sa svojim bratom, princom Williamom.

Pogledaji ovo Meghan Markle - 2 Celebrity Meghan Markle opet se inspirirala princezom Dianom, za mješavinu kašmira i svile izdvojila je pozamašnu cifru!

Pogledaji ovo Princ Harry i Meghan Markle Celebrity Ovi prizori prije šest godina obišli su svijet, a nagađa se kako će Harry i Meghan važan datum obilježiti ove godine: ''Princ je jako romantičan...''

Pogledaji ovo Meghan Markle i princ Harry Celebrity Princ Harry i Meghan ponovno u problemima, dobili su jasno upozorenje koje im se neće svidjeti

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles i Camilla - 8 Kralj Charles i Camilla - 7 Kralj Charles i Camilla - 6 Kralj Charles i Camilla - 4 +26 Kralj Charles i Camilla - 3 Celebrity Kralj Charles održao prvi govor od objave bolesti, supruga Camilla nije mogla suspregnuti suze

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Antonija Šola - 6 Antonija Šola - 5 Antonija Šola - 4 Antonija Šola - 3 +29 Antonija Šola - 2 Nekad i sad Znate li koliko su stare ove fotografije Antonije Šole? Pjevačica se do danas ništa nije promijenila, a nećete vjerovati koji je rođendan proslavila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene