narugao mu se

Amerikanac zbog komentara upućenog Baby Lasagni razbjesnio eurovizijske obožavatelje: "Imam samo jedno pitanje..."

Baby Lasagna - 2 Baby Lasagna - 2 Eurovision 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Baby Lasagna Pripreme za Eurosong - 3 Baby Lasagna Pripreme za Eurosong - 1 Baby Lasagna Baby Lasagna +20 Baby Lasagna Galerija

Jedan korisnik X-a izrugao je Baby Lasagnu zbog načina na koji govori engleski jezik, a bijesni obožavatelji odmah su stali u njegovu obranu.

Pripreme za Eurosongu u punom su jeku, a naš ovogodišnji predstavnik Baby Lasagna u subotu je u Malmöu odradio i prvu probu. Snimka njegove probe objavljena je na službenom profilu Eurosonga na TikToku, a ako je suditi po komentarima obožavatelja, Lasagna je favorit za pobjedu.

U prilog ovim komentarima idu i rezultati velike ankete koju je OGAE, savez 42 fan-kluba Eurosonga, proveo među publikom. Na prvom se mjestu našao upravo naš ovogodišnji predstavnik Baby Lasagna i njegova pjesma "Rim Tim Tagi Dim" s 356 bodova. Drugo je mjesto zauzela Talijanka Angelina Mango, a treće švicarski predstavnik Nemo.

Pogledaji ovo t.A.T.u Nekad i sad Svojim raskalašenim ponašanjem privukle su pozornost prije 22 godine, a svjetski uspjeh pokušale su ponoviti i na Eurosongu!

Iako rijetko vidimo bilo kakve negativne komentare na račun Lasagne, posljednja rasprava odvila se na X-u gdje je jedan Amerikanac prokomentirao engleski jezik našeg predstavnika i time razljutio eurovizijske obožavatelje.

Korisnik X-a predstavlja se kao Dave iz Minnesote te tvrdi da je po struci bivši novinar popularnog portala Eurovoix koji izvještava o Euroviziji, pa se tako smatrao kompetentnim narugati se Baby Lasagni. 

"Jesam li ja jedini kojeg muči njegov 'engleski'? Zar na Balkanu ne uče engleski? Vjerojatno je to ipak zemlja trećeg svijeta", napisao je Dave, za kojeg je ova društvena mreža u međuvremenu dodala upozorenje da nema dokaza da je ikad bio zaposlenik Eurovoixa ili novinar za kojeg se predstavlja.

Pogledaji ovo Baby Lasagna Celebrity Baby Lasagna požalio se obožavateljima i otkrio što ga je to začudilo u Švedskoj: "Morao sam guglati..."

"Je li ovo šala? Sram te bilo", napisala mu je jedna osoba, a on je odgovorio: "Njega treba biti sram što se natječe na Euroviziji s ovom razinom engleskog."

"Imam samo jedno pitanje za tebe: jesi li Amerikanac?" pitala ga je druga. Kad joj je to potvrdio, dodala je: "Ništa, sve je jasno."

Je li i vas razljutio komentar Amerikanca?

  • Da
  • Ne

Ukupno glasova:

"Volio bih čuti tebe kako govoriš hrvatski", "Amerikanci: 'Engleski vam nije dobar.' Isto Amerikanci: 'Glavni grad Europe je Pariz'", "Ti govoriš engleski jer je to jedini jezik koji ti znaš. On govori engleski jer je to jedini jezik koji ti znaš", "Ti si rasist", "Koliko jezika ti znaš?", nizali su se komentari na X-u. 

Pogledaji ovo Stela Rade Celebrity Harmonikašica koja nije ušla u uži izbor Dore otvoreno je progovorila o Baby Lasagni pa najavila nešto posebno: "Posebno sam uzbuđena..."

Podsjećamo, Baby Lasagna će se s pjesmom "Rim Tim Tagi Dim" predstaviti u prvoj polufinalnoj večeri Eurosonga 7. svibnja, druga će se održati 9. svibnja, dok će finale biti 11. svibnja.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić - 4 Hana Huljić - 5 Hana Huljić Hana Huljić +25 Hana Huljić Celebrity Evo kako je Hana ranije ove godine komentirala glasine o drugom djetetu s Grašom: "Ne volim kad se takvo nešto piše"

1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Penelope Cruz Penelope Cruz Penelope Cruz Penelope Cruz - 3 +31 Penelope Cruz - 4 Nekad i sad Jedna od najljepših žena proslavila je 50. rođendan, a u njezine stvarne godine teško je povjerovati: "To je ogromna i lijepa stvar"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene