''Rekao sam joj...''

Jole se pohvalio fotografijama velike obiteljske fešte i divnim kćerima, a priznao je i čega se najviše boji!

Joško Čagalj Jole - 2 Joško Čagalj Jole - 2 Matija Rodjak/PR 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Joško Čagalj i supruga Ana - 3 Joško Čagalj i supruga Ana - 4 Joško Čagalj i supruga Ana - 1 Ana Čagalj In Magazin: Joško Čagalj Jole - 1 In Magazin: Joško Čagalj Jole - 2 In Magazin: Joško Čagalj Jole - 3 In Magazin: Joško Čagalj Jole - 4 In Magazin: Joško Čagalj Jole - 5 Ana Čagalj +22 Joško Čagalj i supruga Ana Galerija

Joško Čagalj Jole i njegova obitelj ovog su vikenda proslavili krizmu najstarije kćeri Ive, na Instagramu se pohvalio kako su se zabavili.

Pjevač Joško Čagalj Jole na svom profilu na Instagramu pratiteljima je u nizu fotografija otkrio kako su proslavili sakrament krizme njegove najstarije kćeri Ive. 

Pogledaj i ovo Ana Čagalj pokazala raskoš Jolina zgodna supruga sakrila je svoj najjači adut, ali zato je servirala dekolte s kojeg je teško skrenuti pogled!

Ispod niza obiteljskih fotografija stavio je emotikon srca, a pratitelji su u komentarima čestitali Ivi na primljenom sakramentu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jole (@joleofficial)

Također, Jole je za Slobodnu Dalmaciju ispričao i kako je bilo na proslavi.

"Na krizmi je bilo super. Nismo dugo imali feštu, bila je pandemija. Ako nešto volim, to je okupiti rodbinu i prijatelje pa je sala puna ljubavi", rekao je pjevač.

Kuma je bila njihova dugogodišnja prijateljica Katja Vukušić.

Iva je nosila bijelo odijelo, a isto su obučene bile i njezina majka Ana te kuma Katja.

Kako po običajima biva sljedeći Ivin sakrament, trebao bi biti vjenčanje, a evo i kako Jole reagira na to:

"Rekao sam joj - nemoj se žuriti! Zasad nema momka, koliko ja znam. Ma nema, nema."

Ispričao je i kako Iva voli njegove pjesme, ali i svu ostalu glazbu jer mladi ipak slušaju sve. 

Podsjetimo, Ana i Jole upoznali su se u jednom splitskom kafiću, a on je jednom prilikom otkrio čime ga je supruga očarala na prvi pogled.

"Prvi put kad sam je vidio, vidio sam dobru nogu i to što je lijepa. Što ju je odvojilo od ostalih? Legla mi je po karakteru, a kako se ja bavim humanitarnim radom ispod radara, i ona je imala tu notu. Kava jedna, druga, peta i ostalo je povijest", ispričao je pjevač jednom prilikom za IN magazin.

Vjenčali su se 2006. godine u solinskoj crkvi Gospe od Otoka, a slavlje su nastavili u restoranu u Splitu. U braku su dobili četvero djece, kćeri Ivu, Emu i Tiju te sinčića Luku, koji je u obitelj stigao pred sam kraj 2019. godine.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 2 Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 1 Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 3 Ivan Jarnec i Lejdi Perković - 5 +25 Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 1 Celebrity Zaručnica našeg mentora pojma nije imala da je prsten danima bio blizu nje, pogledajte hit-fotografije koje je objavio Ivan Jarnec!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Eni i Jozefina Jurišić Eni i Jozefina Jurišić Jozefina Jurišić Jozefina Jurišić +25 Eni Jurišić Celebrity Naša pjevačica podijelila fotografiju sa svojom lijepom mamom, koja je nekad pjevala u kultnoj domaćoj grupi!

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene