je li to to?

Lopez novim potezom dodatno rasplamsala tračeve o razvodu, svi su sigurni da je ovo dokaz kraja priče s Affleckom

Jennifer Lopez - 7 Jennifer Lopez - 7 Profimedia 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 5 Jennifer Lopez - 4 Ben Affleck - 4 Ben Affleck - 3 Ben Affleck - 2 Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 Jennifer Lopez i Ben Affleck +22 Jennifer Lopez i Ben Affleck Galerija

Jennifer Lopez viđena je u Italiji bez svoga supruga Bena Afflecka, ovim potezom još je više potaknula šuškanja o razvodu.

Jennifer Lopez uhvatili su paparazzi u talijanskom Positanu dok se s barke penjala na mol, a bila je u društvu svojih bliskih suradnica i prijateljica.

Njezina supruga Bena Afflecka nije bilo na vidiku, a ovim potezom još je više razbuktala šuškanja o razvodu od glumca.

Lopez je bila odlično raspoložena, a čini se da joj muž nimalo nije nedostajao.

Za to vrijeme Affleck je u Brentwoodu viđen dok se na motoru vozio sa sinom Samuelom.

Inače, već nekoliko tjedana priča se da se Lopez i Affleck razvode nakon samo dvije godine braka, no oni o svemu mudro šute.

Tračevi o razvodu započeli su nakon što Lopez i Affleck tjednima nisu bili viđeni zajedno u javnosti, a on je zatim viđen i bez vjenčanog prstena.

Podsjetimo, Lopez i Affleck vjenčali su se kolovozu 2022. godine. Par, koji je stekao zajednički nadimak Bennifer, bio je u vezi i početkom 2000-ih, kada su također planirali stati pred oltar, no 2003. godine naglo su prekinuli i otkazali vjenčanje.

Lopez je u međuvremenu bila u braku s pjevačem Marcom Anthonijem, s kojim je dobila blizance Maxa i Emme. Affleck iz braka s glumicom Jennifer Garner ima troje djece, Fina, Violet i Samuela.

Pogledaji ovo Jennifer Lopez Celebrity Moglo bi vas iznenaditi kakve priče kruže o J.Lo, najviše se spominje jedno bizarno pravilo koje moraju poštovati svi oko nje!

Pogledaji ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck Celebrity Jennifer Lopez očajnički se trudi spasiti brak s Benom Affleckom: ''Shvatila je što mu smeta''

Pogledaji ovo Jennifer Lopez i Ben Affleck Celebrity Prizore poljupca Lopez i Afflecka baš je neugodno gledati, ovako su mislili ušutkati glasine o razvodu?

Pogledaji ovo Ben Affleck i Jennifer Garner - 3 Celebrity Je li se Ben Affleck vratio pogrešnoj Jennifer? Njegova bivša podržavala je glumca u svim aspektima, a sada ga savjetuje kako spasiti brak!

Pogledaji ovo Ben Affleck Celebrity Ben Affleck smrknuta lica stigao na zabavu svoje kćeri, a ono što je nosio u ruci mnoge je zabrinulo

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Barbara Marčela Žerić - 6 Barbara Marčela Žerić - 5 Barbara Marčela Žerić - 4 Barbara Marčela Žerić - 3 +22 Barbara Marčela Žerić - 2 Celebrity Evo kako izgleda supruga Žere iz Crvene jabuke! Napravila je iznimku i pojavila se na njegovu koncertu s njihovim kćerima

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Romani - 6 Claudia Romani - 2 Claudia Romani - 3 Claudia Romani - 4 +27 Claudia Romani - 5 Celebrity Fatalna talijanska sutkinja uoči utakmice s Hrvatskom objavila golišavu fotku, Instagram joj je pun sličnih u maštovitim pozama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene