Baš joj je bilo dobro!

Aleksandra Prijović slala je poljupce jednoj poznatoj dami u publici, a ona se na njene hitove itekako razuzdala!

Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 5 Munja/ATA Images/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 6 Aleksandra Prijović - 1 Aleksandra Prijović - 2 Aleksandra Prijović - 3 Novak i Jelena Đoković - 4 Novak i Jelena Đoković - 2 Jelena Đoković - 2 Jelena Đoković - 1 Novak i Jelena Đoković - 1 +20 Novak i Jelena Đoković - 2 Galerija

Jelena Đoković uživala je na koncertu Aleksandre Prijović, a dvije dame međusobno su si slale poljupce na Aleksandrine velike hitove.

Supruga tenisača Novaka Đokovića Jelena Đoković bila je u izlasku s prijateljicama, a za svoj provod odabrale su koncert Aleksandre Prijović u Nišu.

Jelena je na koncert stigla u plavoj minici i bijeloj majici, a srpski Blic snimio ju je dok se odlično zabavljala u društvu. Đoković je cijelo vrijeme na Aleksandrine hitove plesala, upalila je i bljeskalicu na mobitelu, a u jednom trenu ona i Aleksandra čak su si poslale i poljupce.

Kako je sve izgledalo, možete pogledati OVDJE.

Podsjetimo, Aleksandra će nastupiti u arenama diljem regije, a sinoć je održala prvi od tri koncerta u rasprodanoj Hali Čair u Nišu. Prije toga oduševila je publiku u Beogradu i Sarajevu, a Zagreb spektakl očekuje pet dana početkom prosinca.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tina Katanić - 1 Tina Katanić - 1 Tina Katanić - 5 Tina Katanić - 3 +26 Tina Katanić - 2 Celebrity Tina Katanić odlazi iz Hrvatske, mir i sreću godinama nakon skandala potražit će daleko od nas i to s nekim posebnim!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sylvester i Sage Stallone - 2 Sylvester i Sage Stallone - 1 Sylvester i Sage Stallone - 4 Sylvester i Sage Stallone - 5 +25 Sylvester i Sage Stallone - 6 Celebrity Sylvester Stallone otvorio dušu o tragediji koja mu je zadesila obitelj, sina kojeg je izgubio svi dobro pamte iz hit-filma!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene